PHP ir SQL > PHP ir SQL - Klausimai ir pagalba

[Atsakyta] Kelias iki iki failo.

(1/3) > >>

ganjabest:
Norejau paklausti kaip teisingai norodyti kelia iki direktorijaus pvz.


--- Kodas: ---<?php
$directory = "/blabla/basdsda/ ";
$linkfile = "failas.php";


$num = file($directory.$linkfile);


?>

--- Baigti kodą ---

Cia turint omeni naudojima wamp serveriu ..kaip nurodyti tinkamai hosta.. o tolimesni kelia lyg ir zinau ::) nes kazkodel ka berasau nekonektina

Lukas:
priklauso nuo situacijos, gali buti dinaminis kelias toks kaip tu rasei, abu variantai teisingi, tik reikia ziureti konkrecia sistema. Gali buti fizinis kelias iki failo, pvz.:

c:/wamp/www/psl/index.php

ganjabest:
Nu visais atvejais kiek vedziau mete klaidas
1.Patikrinkite ar direktorijus sukurtas.
2.Patikrinkite ar failas egzistuoja

fizini kelia rasiau ir kitaip rasiau va dariau taip:


--- Kodas: ---<?php
$directory = "/localhost/adrotator/ ";   
$linkfile = "failas.php";   


$num = file($directory.$linkfile);


?>
--- Baigti kodą ---

o kadangi viskas vyksta mano pc tai manau kelias turetu veikti  :-\

Lukas:
koks adresas i faila per narsykle? koks adresas i faila per windows langa?

ganjabest:
Per narsykle:                     http://localhost/adrotator/adrotate.php

Per windows langa           C:\wamp\www\adrotator\adrotate.php


PAPILDAU   bandyk jungtis per mano ip   http://77.87.13.98/adrotator/adrotate.php

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją