Autorius Tema: [Atsakyta] include('txt.txt'); Lietuviškai  (Skaityta 2826 kartus)

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
[Atsakyta] include('txt.txt'); Lietuviškai
« Įrašytas: 2009-11-23 16:02:07 pm »
Norėjau paklausti kodel man nekoduoja lietuviškų simbolių kaip tekstas yra įterpiamas iš failo?

nors ir php faile yra nustatyta

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

Papildau: Sory sory sory adminai..visai nepastebejau kad tema sukurta kitam html forume.. bet nesitikejau tikrai bus php ten aprasyta  :D

va kad tema neliktu beverte perkeliu i cia pavyzdi..

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<link rel='stylesheet' href='stiliai.css'>
<link href="twoColFixLt.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>title</title>
</head>
<body>
<?php
$content 
nl2br($content);
echo 
"<b><a href=\"news.php?action=view&id=$ID\">".$title."</a></b><br>
<i>Paraše: "
.$author."  &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;  ".$date."</i><br><br>
"
.$content."";
?>

</body>
</html>


Papildau dar.. KIta vertus vistiek nesupratau  ??? ;D
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-14 12:21:22 pm sukūrė primatas »
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-11-23 20:13:02 pm »
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="utf-8" lang="utf-8" >

pabandyk toki headeri ; ]
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-11-23 21:58:13 pm »
Nop nieko nesigavo.. Vat kaip php paciam faile įrašai lietuviškas raides tai gerai rodo o kaip iš txt failo naudoji nerodo..Aš galvoju ar tik ne tarp <?php   ?> rėmų kažką papildyti reikia?
Kažkada bandžiau sulietuvinti joomlai foruma tai irgi neatpažino lt simbolių..
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-11-23 22:30:31 pm »
o failas unicode issaugotas?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-11-23 22:30:31 pm »

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-11-23 23:13:19 pm »
sory  :D :D :D :D :D Na ir žioplas  ;D
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-11-25 00:10:40 am »
va va :D nuo unicode ir reikejo pradeti :) ta pati beda zinok visada buna, kai kertas simboliu atvaizdavimas, kurnors ne tokia koduote buna. jei tai yra php+failai tai arba php failuose, arba tuose *.txt ar tai *.ini ar kt. failuose :) jei tai php+sql tai gali ir duombazej koduote but bloga ir pns. kita karta greiciau issipresi sita beda ; )
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-11-25 02:08:29 am »
Jo aciu tau kad paprotinai , nes ir po siai dienai buciau ieskojes po sikna smegenu  ;D
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-11-25 02:51:46 am »
nesunku gi ; ) tam ir yra sitas webukas, kad vieni kitus protintume :D
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-11-25 13:07:00 pm »
Taip nesunku tikrai , bet kaip visada tikiesi kazko sudetingiau ir paprasciausia paprastus dalykus praleidi  :D
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Manualai.lt Forumas

Re: include('txt.txt'); Lietuviškai
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-11-25 13:07:00 pm »