Autorius Tema: [Atsakyta] Klausimas dėl php (padėkite :)  (Skaityta 2644 kartus)

Neprisijungęs klausi-mukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
[Atsakyta] Klausimas dėl php (padėkite :)
« Įrašytas: 2009-11-05 16:45:54 pm »
Taigi, aš turiu tokį kodą:

$query = mysql_query("SELECT id FROM score ORDER BY points DESC LIMIT 10");
$i = 1;
$c = 0;
while($row = mysql_fetch_array($query))
{
 $rows[$c] = $row;
 $rows[$c++]['order'] = $i++;
}

Jis rikiuoja pagal pvz taškus ar dar kažką ir rodo numerį, pvz kaip toplist.
Tai klausimas būtų toks, kaip padaryti kad pvz pirmi trys arba du arba dar kieknors skaičiai būtų skirtingų spalvų, pvz vienas raudonas, kitas žalias, mėlynas ir t.t. visaip bandžiau niekaip nesuprantu kaip čia padarysiu.
Ačiū iš anksto.
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-14 12:20:57 pm sukūrė primatas »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-11-05 19:34:25 pm »
<?php
$query 
mysql_query("SELECT id FROM score ORDER BY points DESC LIMIT 10");
$i 1;
$c 0;
$spalva 1;
while(
$row mysql_fetch_array($query))
{

if(
$spalva == 1){ $spalva_html = &#39;style="collor:#F00;"&#39; }
if($spalva == 2){ $spalva_html = &#39;style="collor:#0F0;"&#39; }
if($spalva == 3){ $spalva_html = &#39;style="collor:#00F;"&#39; }

 
$rows[$c] = $row $spalva_html;
 
$rows[$c++][&#39;order&#39;] = $i++;

$spalva++;

?>


aisku?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs klausi-mukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-11-06 13:16:53 pm »
Taip, ačiū.

Neprisijungęs klausi-mukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-11-06 14:29:35 pm »
Nu jo, kad supratau tai supratau, bet lyg ir neveikia, arba aš jau ant tiek bukas esu ...

Manualai.lt Forumas

Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-11-06 14:29:35 pm »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-11-06 17:55:25 pm »
tikriausiai kokia ziopla klaida palikes, as to kodo netikrinau, ten ideja tik parasiau :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs klausi-mukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-11-06 18:32:57 pm »
Na štai kodo pavizdys kurį naudoju, ir niekaip nesuprantu kaip čia padaryti
<?php
$sql 
mysql_query("SELECT * FROM kazkur ORDER BY votes DESC LIMIT 10") or die(mysql_error());
$i 1;
$c 0;
$spalva 1
while(
$row mysql_fetch_array($sql))
{
$kazkas $row[&#39;kazkas&#39;];
$kazkas $row[&#39;kazkas&#39;];
$kazkas $row[&#39;kazkas&#39;];
$kazkas $row[&#39;kazkas&#39;];
$kazkas $row[&#39;kazkas&#39;];
$kazkas $row[&#39;kazkas&#39;];

if($spalva == 1){ $spalva_html = &#39;style="collor:#F00;"&#39; }
if($spalva == 2){ $spalva_html = &#39;style="collor:#0F0;"&#39; }
if($spalva == 3){ $spalva_html = &#39;style="collor:#00F;"&#39; }

 
$rows[$c] = $row $spalva_html;
 
$rows[$c++][&#39;order&#39;] = $i++;

$spalva++;

print 
"<tr>
<td align=&#39;center&#39;>"
;

print 
$c;

print 
"</td></tr>";

?>


Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-11-19 05:09:06 am »
O kur baigiasi taviskis while ciklas?:) m?
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-11-21 20:12:08 pm »
ten ne tik while nepabaigtas, bet ir kabliataskiu truksta, man rodos tu net nebandei jo uzsikraut to skripto :d

if($spalva == 1){ $spalva_html = 'style="collor:#F00;"'; }
if($spalva == 2){ $spalva_html = 'style="collor:#0F0;"'; }
if($spalva == 3){ $spalva_html = 'style="collor:#00F;"'; }
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Klausimas dėl php (padėkite :)
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-11-21 20:12:08 pm »