PHP ir SQL > PHP ir SQL - Klausimai ir pagalba

[Atsakyta] php kodo klaidos

(1/5) > >>

Deividas Keturakis:
sveiki taigi pradejau mokytis php ir iškart norėčiau paklausti.
kodėl idėjus šį kodą :


--- Kodas: ---<?php
$vardas = "login"; // Prisijungimo vardas.
$slaptazodis = "pass"; // Prisijungimo slapta˛odis
function klaida ($klaida) {
echo $klaida."<br>";
exit;
}
if ( (!isset($PHP_AUTH_USER)) || ! (($PHP_AUTH_USER == $vardas) && ( $PHP_AUTH_PW == "$slaptazodis" )) ) {
header("WWW-Authenticate: Basic entrer=\"Form2txt admin\"");
header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
klaida("Informacija jums neprieinama !!!"); // klaidos tekstas.
}
?>

<html>
Slapta informacija  // dokumento tekstas, matomas tik suvedus teisingus duomenis.

</html>
--- Baigti kodą ---
ir išsaugojus jį php formatu, ikėlus į naršyklę nieko neužkrauna ?

Haris:
Nedabaigtas kodas lygtais o del to kad nieko nerodo tai exit; f-ja uzbaigia visko rodyma ir veikima po jos

trimpirim:
Čia exit užbaigs tada, kai bus klaidos funkcija iškviesta, taip, kad tu klysti ;)

Lukas:
keistai rasomi kintamuju pavadinimai
rasymo tvarkos tai minus..
headeriai irgi idomus, gal pasakysi kodel situs rasai?

php reikia det i serva ir i narsykle siusti tik serveryje sukompiliuota

trimpirim:

--- Citata iš: primatas  2009-11-03 01:57:01 am ---keistai rasomi kintamuju pavadinimai
rasymo tvarkos tai minus..
headeriai irgi idomus, gal pasakysi kodel situs rasai?

php reikia det i serva ir i narsykle siusti tik serveryje sukompiliuota

--- Baigti citatą ---

kodėl keisti rašomi kintamieji? Kas su jais ne taip?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją