Autorius Tema: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse  (Skaityta 2492 kartus)

Neprisijungęs kolege

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Įrašytas: 2014-10-28 09:55:28 am »
Žodžiu, esu dar beveik žalia jQuery kode, bet noriu išmokti. Todėl nusprendžiau pagalbos kreiptis čia. Problema yra tame, kad Wordpress instaliuotas pluginas jQuery Vertical Accordion Menu ir meniu nesutvarkytas iki galo. Problema tame, kad refrešinant puslapį ar spaudžiant kitą meniu meniu punktai išsiskleidžia automatiškai. Suprantu, tik tiek, kad problema kode ir ne css.
Beje, ir tikrinau per Firebug, tai nerodo man šio plugino failų. Tarsi jų nebūtų. Gal kas susidūrę esat su šia problema?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2014-11-07 15:17:53 pm »
labai sunku kazka pasakyti, kai nera kodo. pabandyk atkurti savo situacija cia: http://jsfiddle.net/ ir duok nuoroda i tavo koda.

P.s. pabandyk Google Chrome dev tools. Tiesiog su Google Chrome atsidaryk savo psl ir paspausk kur nors desini peles mygtuka ir "inspect element"

https://developer.chrome.com/home/devtools-pillar
« Paskutinį kartą keitė: 2014-11-07 15:20:14 pm sukūrė Lukas Liesis »
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs kolege

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2014-11-11 12:07:55 pm »
Pasižiūrėsiu, o jei į kodą nori pasižiūrėti, tai www.kitasvariantas.lt. Šaunu būtų jei ką patartum.

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2014-11-11 16:03:46 pm »
ar tu nori padaryti taip, kad jei paspaudi ant parent meniu punkto joks psl nepersikrauna, tiesiog isskleidiza submenu? Tada gali uzdeti su jqeury


jQuery('.dcjq-parent-li').on('click', function(e){
e.preventDefault();
})

tai nuims default veiksma, kas yra document'o redirect i nauja url.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2014-11-11 16:03:46 pm »

Neprisijungęs kolege

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2014-11-11 16:08:26 pm »
Taip, supratai mane teisingai. Ačiū, Lukai.

Neprisijungęs kolege

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2015-01-05 13:46:38 pm »
Sveikas, Lukai,

dar vienas klausimas dėl to pačio meniu wordprese. Iš to džiaugsmo gavusi atsakymą, net nepaklausiau. Žodžiu, kai įkėliau duotąjį kodą į pagrindinį plugino failą, pradingo meniu. Ar į dcwp_jquery_accordion.php, ar sukurti visai tuščią failą ir įkelti šį kodą? Suprantu, kad klausimai kvaili, bet kai tvirtai nemoku jquery taip ir gaunasi. Gal aš ne į tą failą įkėliau šį kodą? :o
ar tu nori padaryti taip, kad jei paspaudi ant parent meniu punkto joks psl nepersikrauna, tiesiog isskleidiza submenu? Tada gali uzdeti su jqeury


jQuery('.dcjq-parent-li').on('click', function(e){
e.preventDefault();
})

tai nuims default veiksma, kas yra document'o redirect i nauja url.

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2015-01-14 00:31:07 am »
Sveikas, Lukai,

dar vienas klausimas dėl to pačio meniu wordprese. Iš to džiaugsmo gavusi atsakymą, net nepaklausiau. Žodžiu, kai įkėliau duotąjį kodą į pagrindinį plugino failą, pradingo meniu. Ar į dcwp_jquery_accordion.php, ar sukurti visai tuščią failą ir įkelti šį kodą? Suprantu, kad klausimai kvaili, bet kai tvirtai nemoku jquery taip ir gaunasi. Gal aš ne į tą failą įkėliau šį kodą? :o
ar tu nori padaryti taip, kad jei paspaudi ant parent meniu punkto joks psl nepersikrauna, tiesiog isskleidiza submenu? Tada gali uzdeti su jqeury


jQuery('.dcjq-parent-li').on('click', function(e){
e.preventDefault();
})

tai nuims default veiksma, kas yra document'o redirect i nauja url.

nelabai svarbu kur idesi ta koda, jei dedi i php faila, tai paziurek kad butu vykdoma sita dalis ne kaip php, o tiesiog isspausdinama i <script></script> tag'a. Taip pat gali prideti prie temos kokio .js failo.

Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Dėl jQuery Vertical Accordion Menu Wordpresse
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2015-01-14 00:31:07 am »