Autorius Tema: Klausimas su Java  (Skaityta 1824 kartus)

Neprisijungęs darius186

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Klausimas su Java
« Įrašytas: 2014-09-10 09:48:10 am »
Sveiki visi,
Galbūt aš rašau truputi ne į tą foruma,bet kilo problemų būtent su Java.
Bandant pajungti įrengini gaunu tokiį dalyką:


that --I get this Java Plug-in 10.67.2.01
Using JRE version 1.7.0_67-b01 Java HotSpot(TM) Client VM
User home directory = C:\Users\Joe
----------------------------------------------------
c: clear console window
f: finalize objects on finalization queue
g: garbage collect
h: display this help message
l: dump classloader list
m: print memory usage
o: trigger logging
q: hide console
r: reload policy configuration
s: dump system and deployment properties
t: dump thread list
v: dump thread stack
x: clear classloader cache
0-5: set trace level to <n>

Galbūt iš čia esančių kas užves ant teisingo kelio
Iš anksto dėkui
« Paskutinį kartą keitė: 2014-09-12 15:32:50 pm sukūrė Lukas Liesis »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2014-09-12 15:32:38 pm »
ka tu bandai padaryti?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs darius186

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2014-09-14 15:17:21 pm »
As siaip dirbu su tinklu ir tv iranga.Man atveze scientific atlanta multipleksoriu,tiesiog reikia ieiti i ji per web,tam,kad sukonfiguruoti.
Manualu nera,daiktas retas.Bandant eiti i web gaunu jau mineta lentele

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2014-09-14 15:28:37 pm »
hm, apie tokius nieko nezinau :) Pas mane tv yra naudojamas kaip ekranas prie kompo ir visi tv dalykai praeina per kompa :) easy setup and works.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2014-09-14 15:28:37 pm »

Neprisijungęs darius186

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2014-09-15 08:29:08 am »
Bet pagal pateikta lentele galbut galetum pasakyti kas pas man negerai su java

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2014-09-15 18:04:23 pm »
Bet pagal pateikta lentele galbut galetum pasakyti kas pas man negerai su java

man panasu i tai, kai konsoleje paleidi kokia komanda be parametru, o ji reikalauja parametru ir tada ismeta ji help informacija. cia pvz tau raso kokie paramsai arba tiesiog komandos ka daro. Pvz "c" isvalo konsoles langa
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs darius186

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2014-09-15 20:44:00 pm »
Bet kokiu atveju dekui uz pastangas padeti ;)

Manualai.lt Forumas

Ats: Klausimas su Java
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2014-09-15 20:44:00 pm »