Autorius Tema: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu  (Skaityta 1812 kartus)

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
.each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Įrašytas: 2013-06-24 22:10:10 pm »
Sveiki,
Turiu bėdą, nes neina padaryti .each funkcijos kartu su .load funkcija...

Esmė yra tokia:
Turiu .lesson klasę, kuriai kiekvienai turiu padaryti .load() ir gražinti rezultatą. Viskas būtų lyg ir ok, tačiau... Man į visus .lesson gražina tą patį :) Bandžiau ir each ir while, bet... Nesigauna :)

Tad gal kas turit kokių nors minčių?

Ačiū

ps. mano kodas:
$(group).find('.lesson').each(function(){
            if(!$(this).hasClass('number')){
                $(this).load('http://localhost/Jomba/administrator/schedule_class_1_4/random');
            }
        });

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2013-06-26 12:38:07 pm »
pabandyk uzsikesinti $(this), gal pasikeicia pointeris po tikrinimo?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2013-06-26 18:35:54 pm »
ta prasme? :)

Neprisijungęs vitalikaz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 895
  • Karma: +59/-2
  • Tikėk kuo tiki
    • Žiūrėti profilį
    • blast.lt
Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2013-06-30 11:00:40 am »
Callbac'ka netaip naudoji. Bandyk šitaip
$(group).find('.lesson').each(function(i, e){
            if(!$(e).hasClass('number')){
                $(e).load('http://localhost/Jomba/administrator/schedule_class_1_4/random');
            }
        });

Manualai.lt Forumas

Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2013-06-30 11:00:40 am »

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2013-06-30 15:09:16 pm »
Išsprendžiau bėdą kitaip :)

Iš dalies buvo mano testo kaltė ten, bet pasitobulinau kartu ir visą script'ą :D

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2013-07-04 10:18:15 am »
Išsprendžiau bėdą kitaip :)

Iš dalies buvo mano testo kaltė ten, bet pasitobulinau kartu ir visą script'ą :D
gal nori pasidalinti sprendimu? ;)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2013-07-04 11:31:57 am »
Realiai, tai šis script'as veikia taip pat, bet.. Viskas veikia labai greitai :) Todėl pvz su random naudos nėra, bet jei paleidi kokį script'ą su kuo kitu, kas kaskart duoda kitą info, tai viskas veikia :)

O šiaip pats siunčiau skaičių kartu su .load() ir tiesiog pagal tą skaičių kažką atlikdavau :)

Manualai.lt Forumas

Ats: .each kartu su daugybe tokiu pat elementu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2013-07-04 11:31:57 am »