Autorius Tema: Neveikia header("Location: adreso dalis")  (Skaityta 1684 kartus)

Neprisijungęs Interneto keleivis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 394
  • Karma: +7/-8
    • Žiūrėti profilį
    • Daugiau apie Jį.
Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Įrašytas: 2012-11-02 23:31:25 pm »
Sveiki. ką daryti man, neveikia hostinge header("Location: pvz pagrindiis.php"). Kaip jį įjungt? Pas mane wamp'e tai viskas veikia...
Guten Tag!

Neprisijungęs krekas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 358
  • Karma: +11/-3
    • Žiūrėti profilį
    • Puslapis.Net
Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-11-03 09:04:30 am »
Klaida kokia meta ar kas yra?
www.puslapis.net - tavo žaidimų video!
www.baldupramone.lt - viskas ko reikia susirasti geram baldui
www.baldumanija.lt - elektroninė baldų parduotuvė

g1ntas

  • Svečias
Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-11-03 09:41:36 am »
Pabandyk naudoti pilną linką t.y. su visu http:

header("Location: {$_SERVER['HTTP_HOST']}/index.php");

Dar pabandyk su HTML redirectinti, veikia?

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-11-03 09:49:43 am »
Nei kart neteko girdėti ar matyti, kad kokiame hostinge ši funkcija neveiktų... Matyt ne ten bėda ;)

Greičiausiai tau meta su header is already sent arba, tu tikrai naudoji tokį link, kaip pas tave pvz yra :)

Manualai.lt Forumas

Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-11-03 09:49:43 am »

Neprisijungęs Interneto keleivis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 394
  • Karma: +7/-8
    • Žiūrėti profilį
    • Daugiau apie Jį.
Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-11-03 17:25:25 pm »
Ne ten bėdų nėra, bet žinot, prisiminiau vieną tokį seną triuką kurį norėjau naudoti su sesijom, bet neprireikė tada. Skaičiau kad header reikia siųsti prieš visą html turinį o man taip neišeina, taigi pabandžiau failo pradžioj nurodyti ob_start(), o pabaigoje ob_end_flush. Ir nepatikėsit — veikia! Redirektina sėkmingai!
Guten Tag!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-11-03 19:03:20 pm »
patikesim, nes ob_start() surenka visa turini ir nesiuncia pas useri :) o headeriai todel ir vadinas 'header', nes yra siunciami pries bet ka kitka.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Neveikia header("Location: adreso dalis")
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-11-03 19:03:20 pm »