Autorius Tema: HOstas  (Skaityta 2326 kartus)

Neprisijungęs Linaslt25

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-2
    • Žiūrėti profilį
HOstas
« Įrašytas: 2012-09-17 20:32:18 pm »
Kaip perkelti svetaine ant host?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: HOstas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-09-17 21:14:18 pm »
perkeli failus, duombaze, pakoreguoji prisijungimo prie duombazes duomenis ir viskas.

jei nori, gali naudoti nemokama hostinga http://blg.lt/ arba pirkti is serveriai.lt per sia nuolaidu nuoroda:

http://www.serveriai.lt/rekomenduoti.php?eXM3Tno4MAk1CTMyMTU

aisku gali imti hosto paslaugas ir is kitur :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Linaslt25

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: HOstas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-09-18 13:57:11 pm »
Nesupratau gal galetum parodit kaip tai padaryti?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: HOstas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-09-18 14:24:17 pm »
Nesupratau gal galetum parodit kaip tai padaryti?

parodyti nelabai pavyks, nes tai priklauso nuo tavo turimos svetaines bei kur nori konkreciai perkelti. Kurio zingsnio nezinai kaip padaryti? Naudoja tavo psl duombaze?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: HOstas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-09-18 14:24:17 pm »

Neprisijungęs Linaslt25

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
  • Karma: +0/-2
    • Žiūrėti profilį
Ats: HOstas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-09-18 14:44:23 pm »
Nu, nusipirkau is tophost.lt uz 1lt host gavau duomenis i pasta ir nebezinau ka daryti nes pirma karta darau.. Ka man dabar daryti kaip perkelit?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: HOstas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-09-18 14:50:15 pm »
klausk pas tophost.lt :) tau reikia prisijunkt prie ftp ir sukelt ten failus. Taip ir neatsakei: Tavo psl naudoja duomenu baze?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs juodas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 87
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: HOstas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-09-19 19:24:35 pm »
1. Nusivyliau tophost pats ir esu girdėjęs iš kitų, neigiamų atsiliepimų.
2. Tophost planas už 1Lt neturi duomenų bazių.
3. serveriai.lt brangus, labiau skirtas galingiems projektams.
4. blg.lt... Hmg.. Manau tikrai geras, tik reikia priprasti prie valdymo pulto.
5. Patarčiau us.lt už 1Lt, ten duomenų bazių/srauto/domenų gali turėti kiek tik nori, tik riboja HDD 100Mb, kurių tau užteks tikrai.

Php-fusion pamoka. v7 instaliacija
Nežiūrėjau pats tos pamokos, bet manau gera bus.

Patarčiau instaliuoti php-fusion, nes tada išmoksi (teks išmokti):
1) Įkelti failus.
2) Kurti duomenų bazes.
3) Nustatyti prieeigos teises failams/folderiams (Chmod'inti)

Php-fusion nėra perdaug sudėtinga TVS (turinio valdymo sistema) ir galėsi kažkiek pasimokyti, o tada pereiti ant Joomla arba WordPress, nes šeip php-fusion yra š.

Nenorėk visko išmokti per vieną dieną.
Seksas visai kaip matematika, atemi kelnes, pridedi lovą, padalini kojas ir daugini. Svarbu laiku ištraukti šaknį, kad neliktų liekanos.

Manualai.lt Forumas

Ats: HOstas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-09-19 19:24:35 pm »