Autorius Tema: Elemento išgavimas iš frame  (Skaityta 1769 kartus)

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Elemento išgavimas iš frame
« Įrašytas: 2012-09-11 15:05:00 pm »
Sveiki,
Turiu tokią problemą:
Yra Joomla TVS, kuri turi modulį wrapper ( per jį įterpiu iframe ), tačiau reikia, kad jei iframe viduje esantis puslapis padideja ( arba sumažėja ) sistema automatiškai sumažintu ir joomlos modulio dydį.
Joomlos modulis aprašytas su klase moduleiframe, o pats iframe turi tokį id - iframe. ( Gal blogai pasakysiu, bet čia yra taip, kad wrapper viduje yra failas su iframe :D ), tad čia ir slypi problema..
Kaip padaryti tą automatinį dydžio keitimą?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-09-11 15:20:04 pm »
http://api.jquery.com/contents/

beja,

Citata
The .contents() method can also be used to get the content document of an iframe, if the iframe is on the same domain as the main page.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-09-11 15:34:06 pm »
Kad nelabai gaudausi aš su tuo contains, nes jis man neveikia ( gražiną 0 arba NULL )

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-09-11 15:44:32 pm »
Kad nelabai gaudausi aš su tuo contains, nes jis man neveikia ( gražiną 0 arba NULL )

badnei kazkaip su find daryt?

$("#frameDemo").contents().find("a")


i find'a turetum galet rasyt selektoriu normalu kaip ir i $('selektorius')
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-09-11 15:44:32 pm »

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-09-11 16:14:21 pm »
Nebandžiau dar

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-09-11 17:00:40 pm »
Padariau, bet teko išdurti joomla, kadangi mootols ir jquery nedraugauja

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-09-11 17:08:43 pm »
Padariau, bet teko išdurti joomla, kadangi mootols ir jquery nedraugauja


draugauja, tiesiog jquery uzdek flag'a atitinkama:


jQuery.noConflict();

http://api.jquery.com/jQuery.noConflict/

Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-09-11 19:52:06 pm »
Tai būtent taip ir teko padaryti ( čia "išduria" script'us )

Manualai.lt Forumas

Ats: Elemento išgavimas iš frame
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-09-11 19:52:06 pm »