Autorius Tema: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti  (Skaityta 2643 kartus)

Neprisijungęs ITMGroup

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • Interneto svetainių kūrimas
Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Įrašytas: 2012-08-24 13:34:39 pm »
Sveiki,

Dabar menu ir submenu formuojamas

<ul>
<li><a href=""><span>Menu</span>[/url]</li>
</ul>

man reikia padaryti, papildomą laukelį,kad adminas galėtų pridati prie menu, dar bet kokią reiškmę tarkim NEW.

O liste menu atvaizdavimo turėtų būti matoma:

MENU NEW

Na, esmė, ta, kad kiekvienam menu punktui reikia pridėti man papildomą žodį, jeigu jo reikia, tik kad nelabai supratau kaip

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-08-24 13:49:39 pm »
tai tau reikia plugino, jei nori tiesiog prideti po zodi prie kiekvieno meniu punkto. Su php toks pluginas sudetingesnis, tai gali pasidaryti su jquery, bet aisku jei nori norml valdymo per admin panele ir kad viskas butu 'gerai' o ne 'kad butu', tai teks pavargt su php. Ismokt pasigamint joomla content plugina ir kad jis pakeistu meniu punktus.. :/ bet man rodos paprasciau butu pereiti per meniu punktus ir prideti ta zodi :) nebent tu punktu simtai..
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ITMGroup

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • Interneto svetainių kūrimas
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-08-24 14:03:34 pm »
Pridėti menu punkjte po žodį tinkamas variantas.

<a><span>Naujiena</span>[/url]

<a><span>Naujiena NEW</span>[/url] [Viskas taip gerai]

Ti, kad admin pusėje tas stilius matosi, o front end'e išveda tiesiog NEW nu nerodo kaip italic, va kur yra bėda


Menu title
NEW stilius matosi admine, bet front ende išveda tiesiog i tagus
« Paskutinį kartą keitė: 2012-08-24 14:09:11 pm sukūrė ITMGroup »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-08-26 19:54:10 pm »
tai per css iki to meniu punkto tago gali nueiti per selektorius ir uzdet kokiu nori stiliu :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-08-26 19:54:10 pm »

Neprisijungęs ITMGroup

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • Interneto svetainių kūrimas
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-08-27 14:35:12 pm »
Mhh....

FOrmuojama dabar tipo <li><a><span>TITLE</span>[/url]</li>


Jei pasinaikintų tas <span> kas nesigauna padaryti, būtų galima daryti, per menu title paremetrus daryti, xml'e pridėti dar vieną eilutę: Spalva ir tekstas, ir kai redaguojamas menu punktas įvedamos tos dvi eilutės, viena su tkestu, kita su spalvos kodu, ir išsaugomas menu punktas, o tada tiesiog išveda tuos 2 parametrus vieną spalvos, kitą teksto, bet kad bandžiau darytis nesigavo, nes nerandu kur ;)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-08-28 08:05:33 am »
Mhh....

FOrmuojama dabar tipo <li><a><span>TITLE</span>[/url]</li>


Jei pasinaikintų tas <span> kas nesigauna padaryti, būtų galima daryti, per menu title paremetrus daryti, xml'e pridėti dar vieną eilutę: Spalva ir tekstas, ir kai redaguojamas menu punktas įvedamos tos dvi eilutės, viena su tkestu, kita su spalvos kodu, ir išsaugomas menu punktas, o tada tiesiog išveda tuos 2 parametrus vieną spalvos, kitą teksto, bet kad bandžiau darytis nesigavo, nes nerandu kur ;)

neturetu trukdyti tas span'as, tiesiog su css/js selectoriais pasirenki ka nori ir duodi stilius :/
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ITMGroup

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • Interneto svetainių kūrimas
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-08-28 15:51:43 pm »
Aš suprantu ką nori pasakyti, bet suprask tai, kad paselectinsi, tik visą span'ą stringo selectinti neina gi.

Jeigu title iš kelių žodžių? Ir jam turi būti nauja, o kitas title vieno žodžio ir turi būti naudojamas kitoks žodis?

Problema tame, kad turi būti skirtingi žodžiai naudojami arba ne, ir jiem turi būti taikomas tam tikras stiliius,čia bėda yra ;)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-08-29 07:54:08 am »
Aš suprantu ką nori pasakyti, bet suprask tai, kad paselectinsi, tik visą span'ą stringo selectinti neina gi.

Jeigu title iš kelių žodžių? Ir jam turi būti nauja, o kitas title vieno žodžio ir turi būti naudojamas kitoks žodis?

Problema tame, kad turi būti skirtingi žodžiai naudojami arba ne, ir jiem turi būti taikomas tam tikras stiliius,čia bėda yra ;)


gali paselektinti visa spana, pasiimti jo teksta, ji issiskaidyti, apdelioti kokiais tik nori html tagais kad ir kiekviena simboli is to teksto, uzdeti koki nori css kiekvienam zodziu skirtinga, arba kiekvienam simboliui ar dar kaip tik nori.

http://www.w3schools.com/jsref/jsref_obj_string.asp
http://www.jquery4u.com/javascript/15-javascript-string-functions/#.UD2uEtbiZy4
http://api.jquery.com/category/selectors/

mano nemegstami regexpresionai...
http://www.w3schools.com/jsref/jsref_obj_regexp.asp
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Ats: Reikia redaguoti mod_mainmenu - perdaryti
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-08-29 07:54:08 am »