Autorius Tema: [Atsakyta] Body color  (Skaityta 1920 kartus)

Neprisijungęs 4life

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
[Atsakyta] Body color
« Įrašytas: 2012-03-16 01:00:10 am »
Sveiki , esu naujokas , neseniai pradejau mokintis Html
ir turiu viena tokia sokia problema .

kaip padaryti body colour tiktais puslapio virsuje.

« Paskutinį kartą keitė: 2012-03-16 20:44:21 pm sukūrė Lukas Liesis »

Neprisijungęs bendzaminas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 185
  • Karma: +11/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Body colour
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-03-16 08:33:43 am »
Kaip suprantu, nori sukurti header'į?

Neprisijungęs krekas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 358
  • Karma: +11/-3
    • Žiūrėti profilį
    • Puslapis.Net
Re: Body colour
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-03-16 09:48:01 am »
Sukuri ID pvz header pavadinimu ir nurodai background-color: #tavo_spalva ir viskas
www.puslapis.net - tavo žaidimų video!
www.baldupramone.lt - viskas ko reikia susirasti geram baldui
www.baldumanija.lt - elektroninė baldų parduotuvė

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Body colour
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-03-16 12:02:49 pm »
Sveiki , esu naujokas , neseniai pradejau mokintis Html
ir turiu viena tokia sokia problema .

kaip padaryti body colour tiktais puslapio virsuje.


paskaityk cia ir suzinosi :)

http://kodai.manualai.lt/html/pazengusiems/isdeliojimas.html
http://kodai.manualai.lt/html/zymes/div.html
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Body colour
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-03-16 12:02:49 pm »

Neprisijungęs 4life

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Body colour
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-03-16 16:01:10 pm »
Dekui supratau bet , kaip pakeisti spalva paciam lange ?
<html>
<head>
<style type="text/css">

* {
    border:1px solid #999;
}
 
#centravimui {
    width:500px;
    margin:0px auto;
}
#antraste {
    width:100%;
    height:100px;
}
#meniu {
    width:100%;
    height:30px;
    text-align:center;
}
#kaire {
    width:150px;
    float:left;
    height:200px;
}
#pagrindinis {
    width:340px;
    float:right;
    height:400px;
}
#apacia {
    width:100%;
    clear:both;
    height:30px;
}

</style>
</head>
<body>
<div id="centravimui">
  <div id="antraste">antraste</div>
  <div id="meniu">meniu</div>
  <div id="kaire">kaire</div>
  <div id="pagrindinis">pagrindinis</div>
  <div id="apacia">apacia</div>
</div>
</body>
</html>


Naudok kodui skirtą BBcode [ code ] (be tarpų su []) arba mygtukas tam yra #.
« Paskutinį kartą keitė: 2012-03-16 16:18:21 pm sukūrė Lukas Liesis »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Body colour
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-03-16 16:18:31 pm »
ka tu vadini "langu"?
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs 4life

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Body colour
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-03-16 16:22:29 pm »
perskaiciau ir viska radau ko reikejo :) dekui uz pagalba :)

<html>
<head>
<title>Primas Puslapis</title>
<style type="text/css">
body {
width: 1336px;
background-repeat: no-repeat;
background-color: white;
border: 40px solid blue;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: auto;
img-align: left;

}
</style>
<div class="body">
</div>
</body>
</html>
« Paskutinį kartą keitė: 2012-03-16 17:48:00 pm sukūrė 4life »

Manualai.lt Forumas

Re: Body colour
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-03-16 16:22:29 pm »