Autorius Tema: Subdomenai  (Skaityta 7326 kartus)

Neprisijungęs Haris

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 833
  • Karma: +56/-0
    • Žiūrėti profilį
    • www.RubikoKubas.Lt
Subdomenai
« Įrašytas: 2012-02-22 17:17:49 pm »
Sveiki,
Turiu tokia situaciją: Turiu užsisakęs hostingo planą serveriai.lt, ten talpinu svetainę, ir turiu III lygio adresą (pvz: dom.demo.lt ) jau nebe serveriai.lt , o hostex.lt .
Kaip reiketu priparkuoti tą subdomeną prie serveriai.lt ?

Reikia į hostex.lt prie demo.lt domeno suvesti serveriai.lt DNS aresus?

Neprisijungęs Haris

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 833
  • Karma: +56/-0
    • Žiūrėti profilį
    • www.RubikoKubas.Lt
Re: Subdomenai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-02-22 17:31:38 pm »
Man rodo, kad radau...
Hostex.lt reikia sukurti nauja DNS zonos įrašą,su serveriai.lt . Reikia pasirinkti Tipą A , bet kokią reikšmę įrašyti? serveriai.lt ip adresą ar NS adresą?

EDIT: radau serveriai.lt savo www/ folderio ip adresą, tai jis tiktu į tos DNS zonos reikšmę?
« Paskutinį kartą keitė: 2012-02-22 17:52:02 pm sukūrė Haris »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenai
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-02-22 20:32:41 pm »
as tavo vietoje nueiciau darbo metu i serveriai.lt ir paklausciau per gyva pagalba ;) tada tikrai nebus kazkas padaryta ne taip kaip reikia
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Tautvydas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 438
  • Karma: +11/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenai
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-02-22 21:40:03 pm »
Aš žinau, tik jeigu VPS'as yra, tai užtenka A adresu uždėti IP ant norimo adreso, o va kai TIK subdomena ant web hostingų reikia perkelti neužtenka to A kiek teko bandyti.

Parašyk kai sužinosi kaip būtent reikia, įdomu ir man

Manualai.lt Forumas

Re: Subdomenai
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-02-22 21:40:03 pm »

Neprisijungęs Haris

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 833
  • Karma: +56/-0
    • Žiūrėti profilį
    • www.RubikoKubas.Lt
Re: Subdomenai
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-02-22 21:58:28 pm »
Nu va, dabar kaip ir viskas veikia, bet yra vienas "bet" , kai einu į index.php mane nuredirectina į /cgi-sys/defaultwebpage.cgi , bet rodo tą kas yra būtent mano index.php faile, nu žodžiu url laukelyje prisideda tas /cgi-sys/defaultwebpage.cgi, tai tik toks nemalonumas.
o einant į kitą failą pvz: mysite.lt/failas.php , tai viskas gerai yra.

Ką dariau: prisijungiau prie hostex.lt pasirinkau savo domeną , pasirinkau naujos DNS zonos pridėjimą , įvedžiau norimą subdomeną, pasirinkau tipą A ir įvedžiau serveriai.lt savo servo ip, mano atveju gvazdikas.serveriai.lt ir po kiek laiko viskas susivaikščiojo ir veikia.
« Paskutinį kartą keitė: 2012-02-22 22:02:59 pm sukūrė Haris »

Neprisijungęs Tautvydas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 438
  • Karma: +11/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenai
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-02-22 22:06:55 pm »
Pagr domenas yra HOSTEX'e, o nori jį naudoti gvazdikas.serveriai.lt ?

Per patį serveriai.lt nieko tipo nekeitei, tik pridėjai naują domeną ( iškart subdomeną įrašydamas ) ?

Neprisijungęs Haris

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 833
  • Karma: +56/-0
    • Žiūrėti profilį
    • www.RubikoKubas.Lt
Re: Subdomenai
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-02-22 22:08:33 pm »
Serveriai.lt per admin panelę pridėjau domeną t.y. subdomeną ir viskas.
bet tas /cgi-sys/defaultwebpage.cgi knisa protą ;D

Neprisijungęs Tautvydas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 438
  • Karma: +11/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenai
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-02-22 23:02:53 pm »
O nebandei .htaccess

su kodu maždaug:

DirectoryIndex index.php
?

Neprisijungęs Haris

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 833
  • Karma: +56/-0
    • Žiūrėti profilį
    • www.RubikoKubas.Lt
Re: Subdomenai
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2012-02-22 23:12:54 pm »
Nieko, tas pats..
PaGooglinus radau, kad daugumai šita problema išsisprendė nieko nedarant, tiesiog yra nesusivaikščioje kažkokie duomenys ar panašiai.
dar bandžiau pasižiūrėti ką rodo $_SERVER kintamasis, tai buvo eilučių, kažkas panašaus į REDIRECT TYPE = 200 ; SERVER ADMIN = [No ip address] ...
Tai pažiūrėsiu kas rytoj darysis ;)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenai
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2012-02-23 00:18:12 am »
Nieko, tas pats..
PaGooglinus radau, kad daugumai šita problema išsisprendė nieko nedarant, tiesiog yra nesusivaikščioje kažkokie duomenys ar panašiai.
dar bandžiau pasižiūrėti ką rodo $_SERVER kintamasis, tai buvo eilučių, kažkas panašaus į REDIRECT TYPE = 200 ; SERVER ADMIN = [No ip address] ...
Tai pažiūrėsiu kas rytoj darysis ;)

jei tu siandien nukreipei adresa, tai gali buti kad dar norml nenusikreipe ir pieva kokia yra, po 24h veliausiai turetu buti viskas ok
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Haris

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 833
  • Karma: +56/-0
    • Žiūrėti profilį
    • www.RubikoKubas.Lt
Re: Subdomenai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2012-02-23 14:22:30 pm »
Nieko, tas pats..
PaGooglinus radau, kad daugumai šita problema išsisprendė nieko nedarant, tiesiog yra nesusivaikščioje kažkokie duomenys ar panašiai.
dar bandžiau pasižiūrėti ką rodo $_SERVER kintamasis, tai buvo eilučių, kažkas panašaus į REDIRECT TYPE = 200 ; SERVER ADMIN = [No ip address] ...
Tai pažiūrėsiu kas rytoj darysis ;)


jei tu siandien nukreipei adresa, tai gali buti kad dar norml nenusikreipe ir pieva kokia yra, po 24h veliausiai turetu buti viskas ok

Taip ir buvo :)
dabar eina kai ledas ;D

EDIT: Pasirodo nekai ledas eina... :/ nepasiekia adreso per www. , tik per http:// , gal žinot kame problema? ar dar nebus susivaikščioje duomenys.?
Pridėsiu dar vieną DNS įrašą su www. , turėtu būti gerai.
« Paskutinį kartą keitė: 2012-02-23 16:26:28 pm sukūrė Haris »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenai
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2012-02-23 17:47:16 pm »
nezinau kas tau ten dar neveikia ir kodel tiksliai, bet tiesiog zinok, kad www.adresas.lt yra subdomenas adreso adresas.lt siulyciau tau pasirasyti htaccess failiuke, kad zmones, kurie veda su www permestu i be www arba atvirksciai. Aisku nebent turi specifine situacija ir tau reikia tiek be www tiek su www
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Subdomenai
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2012-02-23 17:47:16 pm »