Autorius Tema: Padekite jquery setInterval(function(){  (Skaityta 2608 kartus)

Neprisijungęs viliuxx

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 135
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Padekite jquery setInterval(function(){
« Įrašytas: 2011-10-03 19:29:55 pm »
Kaip padaryti šitame skriptuke kad ajax refresintu kas 5 sek ir kad veiktu POST y php faila nes kai aš padarau refresina tik nebeveike POST ir niekaip nebe iš galvoju ka daryti
<script>
$(document).ready(function() {
    $('#forma').submit(function() {
      $.ajax({
            type: "POST",
            url: "ajax.php",
            data: $(this).serialize(),
            dataType: "json",
            success: function(data) {
                $('#zinute').html(data.zin);
              $('#z').html(data.z);
            }
        })
    return false;
    })
});
</script>

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-10-03 19:54:04 pm »
cia yra keletas pavyzdziu:

http://www.brightcherry.co.uk/scribbles/2009/02/26/jquery-auto-refresh-div-every-x-seconds/

http://www.w3cgallery.com/w3c-blog/php-mysql-ajax-hacks-trick/how-to-ajax-auto-refresh-after-x-seconds

taip pat gali pasiziureti jquery pluginu:

http://plugins.jquery.com/plugin-tags/refresh

bet tie visi pavyzdziai, kiek paziurejau, tai yra tik paprastas js, yra ir jquery metodas:

http://api.jquery.com/delay/

zodziu variantu pilna, rinkis ka nori :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs viliuxx

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 135
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-10-03 20:22:36 pm »
Viska bandžiau kur tu davei pvz iš šitu viska pabandžiau viskas ok persikrauna bet tada $_POST funkcija nebesuveike neberanda tipo nieko neirasyta

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-10-04 11:30:18 am »
tai tau reikia issaugoti posto informacija i koki kintamaji javascripto, per kuri tu galetum perdavineti ta info. dabar tikriausiai buna taip, kad tu pasiunti uzklausa, tada postas nusiresetina ir tada jau neturi duomenu, tai pasidaryk duomenu kopija ir juos turesi ;]
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-10-04 11:30:18 am »

Neprisijungęs viliuxx

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 135
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-10-04 14:26:46 pm »
Gali kokiu pvz as tik pradejau jquery :)

nes man butinai reike nusiusti y php užklausa ir nebesugalvoju kaip :(
« Paskutinį kartą keitė: 2011-10-04 14:28:29 pm sukūrė viliuxx »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-10-04 18:10:51 pm »
parodyk savo koda dabartini, kur postas dingsta poto
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Padekite jquery setInterval(function(){
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-10-04 18:10:51 pm »