Autorius Tema: problema su footer  (Skaityta 2762 kartus)

Neprisijungęs Vykius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 46
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
problema su footer
« Įrašytas: 2011-09-07 12:56:52 pm »
taigi noriu pasidaryti footer kuris butu puslapio apacioje meginau pasidaryti sitaip

#footer {position:absolute; bottom:0; width:100%; height:60px; background:#3a3a3a;}

rezultatas:



http://imageshack.us/photo/my-images/695/unledafn.png/

kaip isvengti sito?

Neprisijungęs Vykius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 46
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: problema su footer
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-09-07 12:59:58 pm »
atsiprasau uz tema tesiog pakeiciau  position:relative;

Neprisijungęs Sprunkas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 55
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: problema su footer
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-09-07 15:18:21 pm »
Koduoti reikia ne nuo galo, o nuo viršaus, nes nieko neišeis nuo apačios.

P.S Gal žydas, kad nuo apačios koduot pradedi? :D

Neprisijungęs vitalikaz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 895
  • Karma: +59/-2
  • Tikėk kuo tiki
    • Žiūrėti profilį
    • blast.lt
Re: problema su footer
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-09-07 21:14:50 pm »
P.S Gal žydas, kad nuo apačios koduot pradedi? :D

Perliukas. +1 :D

Manualai.lt Forumas

Re: problema su footer
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-09-07 21:14:50 pm »

Neprisijungęs Irmis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 246
  • Karma: +5/-3
    • Žiūrėti profilį
    • Baldai
Re: problema su footer
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-09-08 21:52:40 pm »
Nėra skirtumo nuo kurio galo pradėti koduoti. Niekas nedraudžia :P demokratija gi ;)
Tas, kuris labai nori, padaro daugiau už tą, kuris labai daug gali.

Neprisijungęs Vykius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 46
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: problema su footer
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-10-20 15:03:12 pm »
na jus kabinates iskarto, reikia prisiartinti nuotrauka ir pamatyti, kad iskirtpas, tiesiog nenorejau turinio rodyt puslapio ir tiek. Pirma issiaiskinkit kas kaip o veliau jau teiskit, kad kazka blogai darau
« Paskutinį kartą keitė: 2011-10-20 17:34:01 pm sukūrė Vykius »

Manualai.lt Forumas

Re: problema su footer
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-10-20 15:03:12 pm »