TVS, OpenSource ir kt > Joomla!

[ Atsakyta ] reike pagalbos

(1/2) > >>

viliuxx:
Kaip reike is index.php?option=com_user&view=login isimt ta foto su raktu ???

Lukas:
pirmas papraswiausias būdas yra nueiti i:

images/stories/

ir ten sukurti key.jpg fotkę 1x1 px dydžio tiesiog tokios pat spalvos kaip fonas tam psl. arba kokį nori paveiksliuką.

Kitas, kiek sudėtingesnis būdas, tai eiti į:

components/com_user/views/login/

atsidaryti view.html.php ir keisti eilutes:


--- Kodas: --- $params->def( \'image_login\', \'key.jpg\' );
$params->def( \'image_logout\', \'key.jpg\' );
$params->def( \'image_login_align\', \'right\' );
$params->def( \'image_logout_align\', \'right\' );

--- Baigti kodą ---

Jos pakeis paveikslėlio pavadinimą ir lygiavimą, o jei nori išvis kad neatvaizduotų net <img> tag\'o tai:


--- Kodas: ---// Build login image if enabled
if ( $params->get( \'image_\'.$type ) != -1 ) {
$image = \'images/stories/\'.$params->get( \'image_\'.$type );
$image = \'<img src=\"\'. $image  .\'\" align=\"\'. $params->get( \'image_\'.$type.\'_align\' ) .\'\" hspace=\"10\" alt=\"\" />\';
}

--- Baigti kodą ---

užkomentuok kas yra if\'e, t.y.:


--- Kodas: ---// Build login image if enabled
if ( $params->get( \'image_\'.$type ) != -1 ) {
/*
$image = \'images/stories/\'.$params->get( \'image_\'.$type );
$image = \'<img src=\"\'. $image  .\'\" align=\"\'. $params->get( \'image_\'.$type.\'_align\' ) .\'\" hspace=\"10\" alt=\"\" />\';
*/
}

--- Baigti kodą ---
ir neturėtų atvaizduoti. Šiaip šalia kodo yra komentaras, pačios joomlos, kad build login image if enabled. Tai reškia turėtų būti kažkur admin pusėj to paveikslėlio atjungimas. Kur - jau nežinau, reikia ieškoti admin panelėse :)

Tik nedaryk taip, kad tiesiog ištrini tą paveikslą..

Meta22:
Sveiki,
Labai reiktų pamokos kaip užmauti dizainą joomla kurtai svetainei?
Būčiau dėkinga

Meta22:
Bandau dirbt su joomla, turejau savo svetaine, bet ja tik administravau, o dabar bandau sukurti is pradziu. eilini karta man problemos su  prisijungimu. kai nuainu i direktorija - ismeta Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL. pries tai isinstaliavau instaliation folderi, gal man nereikejo to daryti?  ???

Lukas:
naujoms bedoms kurkit NAUJA tema. mysql prisijungimas jei tvarkingai instaliuota, turi veikti, nes joomla instaliacijos metu tikrina ar geri sql duomenys. sukurk nauja tema ir joje klausk, jei kyla klausimu.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją