Autorius Tema: Language switcher  (Skaityta 7759 kartus)

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Language switcher
« Įrašytas: 2011-06-05 15:51:36 pm »
Gal zinot kokiu language switcheriu kad saite matytus nes darau keliom kalbom ir kad butu su veliavytem. Seip ieskojau ir nieko neradau :/ gal galima ir paciam pasidaryt ?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-06-05 19:51:52 pm »
su joomla nezinau kaip 1.6 versijoj padaryta su kalbomis, bet as siulyciau padaryti tiesiog kelias svetaines adresu www.adreasas.lt www.en.adresas.lt angliskai versijai ir atitinkamai kokiai nori kitai ir sudeti i moduli koki paprasta html'a su linkais ir ta moduli padeti norimoje psl vietoje. aisku su html gali nurodyti kad butu linkai ne tekstiniai o paveiksleliai.

tau reikia <img> ir <a> zymu :) apie jas gali pasiskaityti http://kodai.manualai.lt/html.html
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-06-05 20:13:24 pm »
nu dabar darau ant 1.5 :)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-06-05 22:05:33 pm »
nu dabar darau ant 1.5 :)

siaip ar anaip siulyciau daryti kaip sakiau, paprasciau buna valdyti kelias kalbas. pvz magento (e-parduotuviu platforma) turi vienoje admin paneleje iskarto integruota kaip keliu puslapiu administravima, nes kalboms sukuria po atskira vadinama view'sa, realiai - atskira psl, kuriam viska atskirai gali keitineti. tik ten padaryta taip, kad galima butu patogiai valdyti kelias svetaines per 1 admin panele, joomla to neturi, todel siulau tiesiog atskiras joomlas susiinstaliuoti kiekvienai kalbai :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Language switcher
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-06-05 22:05:33 pm »

Neprisijungęs Simas

  • Administratorius
  • Dalyvis
  • ******
  • Įrašai: 998
  • Karma: +21/-1
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-06-05 22:36:16 pm »
Prie to pačio, drupalas turi šitą galimybę :)

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-06-06 12:01:51 pm »
Prie to pačio, drupalas turi šitą galimybę :)

Kaip sis tvsas ? daug funkciju turi ?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-06-06 13:55:19 pm »
Prie to pačio, drupalas turi šitą galimybę :)

Kaip sis tvsas ? daug funkciju turi ?

taip pat kaip ir joomla tai yra isbaigtas tvs'as su daugybe funkciju ir galimybiu. bet asmeniskai man, tai drupalas sudetingesnis is programavimo puses, tuo tarpu draugui vienam drupalas labiau patinka nei joomla. zodziu abu tvs'ai yra puikus su kone neribotom galimybem, jei moki programinti ir pasirenki kuri naudoti pagal savo skoni, stiliu ar uzsakovo uzgaidas.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Simas

  • Administratorius
  • Dalyvis
  • ******
  • Įrašai: 998
  • Karma: +21/-1
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-06-06 14:22:25 pm »
Teisingai, jo tik ant drupalo sunkiau yra uždėti dizainą, maždaug toks principas, kaip ant wordpress

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-06-06 16:47:36 pm »
Aisku :) zadejau ji pasimegint bet mano servas lyg ir kazko ten nepalaiko


PHP extensions   Disabled
Drupal requires you to enable the PHP extensions in the following list (see the system requirements page for more information):

    pdo

Error
   Database support   Disabled
Your web server does not appear to support PDO (PHP Data Objects). Ask your hosting provider if they support the native PDO extension. See the system requirements page for more information.


hmm nu jauciu prie joomlos liksiu ir jau puse dizo uzdejau, tik biski nerima kelia, dalykas del tu extensionu shoppiniu ne visus eina rast, o paciam susiprogramint irgi neina

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-06-06 18:52:32 pm »
jei darai parduotuve, tai as tavo vietoje naudociau parduotuvems skirta tvs :) nei joomla nei drupala, o tvs skirta parduotuvems. aisku is drupalo/joomlos gali padaryti parduotuve, bet jie pagrinde juk ne tam skirti, tai tiketina kad truks kazkokiu moduliu :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2011-06-06 19:20:05 pm »
O tai ka naudot ? ://

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2011-06-07 11:31:20 am »
O tai ka naudot ? ://

pagal savo skoni, as dabar darau 2 parduotuves. viena su magento, kita su prestashopu. Pasirink ta paketa, kuriame defaultiniame bus daugiausia tau reikalingu funkciju, kad kuo maziau reiktu keisti.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2011-06-13 14:25:02 pm »
Biski nukrypom nuo temos.  Noreciau kad paaiskintumet kaip ant tos joomlos pasidaryt dvi kalbas grynai :) pradedant nuo to kad isidedi ta sulietuvinta packa ir turi en packa tai o kas toliau ? :) ten tuose failuos kiek ziurejau nera tos vietos kur skirta versti "title" vieta nu pvz kai kuri nauja moduli ir pavadini "apklausa" tai va veliau per panele nustatai en kalba ir nepalieka "pool". O del kalbos keitimo paciam saite isvis neisivaizduoju kaip.. jokia galune daugiau neprisiraso saito url gale juk pvz www.joomla.org/EN/home

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2011-06-15 02:11:49 am »
Biski nukrypom nuo temos.  Noreciau kad paaiskintumet kaip ant tos joomlos pasidaryt dvi kalbas grynai :) pradedant nuo to kad isidedi ta sulietuvinta packa ir turi en packa tai o kas toliau ? :) ten tuose failuos kiek ziurejau nera tos vietos kur skirta versti "title" vieta nu pvz kai kuri nauja moduli ir pavadini "apklausa" tai va veliau per panele nustatai en kalba ir nepalieka "pool". O del kalbos keitimo paciam saite isvis neisivaizduoju kaip.. jokia galune daugiau neprisiraso saito url gale juk pvz www.joomla.org/EN/home

tai tau atsakymas man rodos jau buvo duotas - padaryti kelias svetaines. susikurk ftp serve kelis folderius - en, lt, ru ir i juos susidek svetaines atitinkamu kalbu pagrindiniame gali ideti pagrindines kalbos psl
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2011-06-15 09:53:31 am »
nu kad palei ta ne visur eina, ne ant visu moduliu tas yra kad gali kalbas idet

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2011-07-01 14:59:12 pm »
nu kad palei ta ne visur eina, ne ant visu moduliu tas yra kad gali kalbas idet

todel ir siulau padaryti atskiras svetaines kiekvienai kalbai, tada tas svetaines pasidarai taip kad butu ta kalba, nereikia tokiu budu jokiu nustatymu papildomu, kad auto keistusi vertimai, tiesiog kiekvienai svetainei isverti atskirai viska
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2011-07-24 20:36:01 pm »
Bet tada nelabai gerai jau, daug darbo, o kazi wordpress turi toki dalyka

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Language switcher
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2011-08-02 21:52:46 pm »
Bet tada nelabai gerai jau, daug darbo, o kazi wordpress turi toki dalyka

yra extensionu, kurie padaro multilanguage, bet is patirties, bent jau man patogiau isirasyti tiesiog 2 svetaines.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Language switcher
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2011-08-02 21:52:46 pm »