Autorius Tema: TPL failas  (Skaityta 3361 kartus)

Neprisijungęs Diskusijos.net

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
TPL failas
« Įrašytas: 2011-04-08 11:03:12 am »
Sveiki visi,

pradėjau po truputi nagrinėti Smart Code v2 by KNx TVS, ir pamačiau prie stilių failą .TPL. Kai jį atsidariau ten surašytas php / html kodas. Tai kas tas .tpl yra ir kur jis naudojamas?

Neprisijungęs krekas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 358
  • Karma: +11/-3
    • Žiūrėti profilį
    • Puslapis.Net
Re: TPL failas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-04-08 11:06:35 am »
Template (dizaino) failas.
www.puslapis.net - tavo žaidimų video!
www.baldupramone.lt - viskas ko reikia susirasti geram baldui
www.baldumanija.lt - elektroninė baldų parduotuvė

Neprisijungęs Diskusijos.net

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TPL failas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-04-08 11:20:37 am »
O jei aš sukoduoju kitą dizainą, tai man .tpl reikės keisti? Ar .tpl faile nurodyti <div class="teises">Teises saugomos mvd.lt</div> ir aš styles.css turėsiu pakeisti div.teises buvimo vietą?

Neprisijungęs Esnyper

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 107
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TPL failas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-04-08 13:56:35 pm »
Vo, man šito ir reikia :)

Manualai.lt Forumas

Re: TPL failas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-04-08 13:56:35 pm »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: TPL failas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-04-08 15:50:18 pm »
O jei aš sukoduoju kitą dizainą, tai man .tpl reikės keisti? Ar .tpl faile nurodyti <div class="teises">Teises saugomos mvd.lt</div> ir aš styles.css turėsiu pakeisti div.teises buvimo vietą?

jei sistema gerai padaryta tpl faile (nors jis pilnai gali buti su php galune) buna visas isdeliojimas, ji pakeitus turi keistis dizainas visas.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Re: TPL failas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-04-08 19:45:37 pm »
Žodžiu, kvailas klausimas, bet kodėl su manimi nesusisiekiat dėl tokių klausimų? :)

Žodžiu, .tpl failas naudojamas kaip .php, tiesiog šiuo atvėju yra taip, kad yra vistiek surašytas php/html kodas :) Kaip pastebėjot čia paprasti failai, tik taip padariau, kad žinoti, jog ten tikrai yra dizaino faials :) Ateityje jau bus įdiegta sistema, kuri apdoros kodą, o tada jau bus kitas variantas koregavimui :)

Taigi, čia yra tiesiog paprasti failai, sukarpyti į atskiras dalis ir koreguojami taip pat, kaip bet kuris css stilius :)

Plačiau galiu papasakoti pm arba skype :)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: TPL failas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-04-08 22:02:20 pm »
nes cia galima visiems pamatyti ir visi gali pasakyti savo nuomone/mintis :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Re: TPL failas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-04-09 07:08:01 am »
Na taip, tačiau kiti, jei nebuvo atsidarę, nelabai pasakys kas ten yra :)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: TPL failas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-04-09 17:39:28 pm »
Na taip, tačiau kiti, jei nebuvo atsidarę, nelabai pasakys kas ten yra :)

nebutinai ;] as bandziau atsakyti neatsidares :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: TPL failas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-04-09 17:39:28 pm »