Autorius Tema: Kaip sukurti toki css koda?  (Skaityta 2484 kartus)

Neprisijungęs GTIPOWER

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 170
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Kaip sukurti toki css koda?
« Įrašytas: 2011-02-25 10:37:41 am »
Noriu kad ant nuotraukos uzsidetu texstas bet neiseina ka blogai darau.

sukuriu pries nuotrauka class.

<div class='forumas'><a href='/forum'>forumas[/url]</div>

Nueinu i css pridedu

.forumas {
    margin: 100px; 200px; 0 0;
}

ir text pasislenka i vieta o nuotrauka nueina zemiau kaip padaryti kad nuotrauka liktu savo vietoja o text uzeitu ant nuotraukos o nea nustumtu i sona nuotrauka.

g1ntas

  • Svečias
Re: Kaip sukurti toki css koda?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-02-25 10:47:32 am »
Tą paveiksliuką turi dėti kaip background
<div id='image-bg'>
  forumas
</div>

CSS:
#forumas
{
  background: url('../images/forumas.png');
}

Neprisijungęs GTIPOWER

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 170
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip sukurti toki css koda?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-02-25 11:29:00 am »
Gal kazka netaip supratai arba as nesigaudau.As kalbu kaip uzdeti ant nuotraukos texsta.

As turiu pasidares koda su foto.

<div id='banner_win'><img src='{THEME}/images/banner/banner1.png' alt='' /></div>

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip sukurti toki css koda?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-02-25 11:56:38 am »
idek paveiksliuka kaip background'a ir dek teksta koki nori, paveiksliukas bus po juo, nes jis bus backgroundas.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Kaip sukurti toki css koda?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-02-25 11:56:38 am »

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip sukurti toki css koda?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-02-25 14:05:22 pm »
Dar toks bajeris yra su php .. Bet tik perspeju o nesakau, kadangi tema apie css  :)
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Manualai.lt Forumas

Re: Kaip sukurti toki css koda?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-02-25 14:05:22 pm »