Autorius Tema: gal kas turite win. 7?  (Skaityta 4288 kartus)

Neprisijungęs zygimantasbl

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 350
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
gal kas turite win. 7?
« Įrašytas: 2011-01-18 13:34:16 pm »
Sveiki aciu kad nepykstant ant manes uz toki lindima visur. Noreciau paklasuti gal kas turite win7 pilnai nulauztus? o jei ir turite gal galetumet pasakyti kaip isirasyti i cd ? :)

EDIT: uzmirsau pasakyti, kad past truiu 7 home premium bet turiu ir keigena 7 ultimatu ir niekas neveikia ;/
« Paskutinį kartą keitė: 2011-01-18 13:38:25 pm sukūrė zygimantasbl »
Tegul svajonės pavirsta realybe - o realybė nuostabia svajone.

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-01-18 13:54:37 pm »
pas mane tai nelauzyti jie, negaliu duoti serialo, nes paciam nebeveiks os'as :) o lauzytu aktyvuotu visokiu torrentuose pilna ;]
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs zygimantasbl

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 350
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-01-18 14:04:13 pm »
jo radau kazka :D  o kaip suprast nebeiks gali paiskint ? :)
Tegul svajonės pavirsta realybe - o realybė nuostabia svajone.

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-01-18 14:19:33 pm »
jei as tau duosiu savo win su savo serialu, tai man tas serialas poto nebeveiks ir tiek. sakau, nelauzyti pas mane, oficialus, reiskia 1 serialas vienam pc. nebent buna pirkta kazkas kito. jei as panaudojau pas save ta seriala, kiti jau negali naudoti, nebent as istrinciau situs windowsus, nors ir tai abejoju, juk seriala tai vistiek ms zino, kad panaudojau, o kad nebenaudoju tai kazi ar supras :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-01-18 14:19:33 pm »

Neprisijungęs zygimantasbl

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 350
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-01-18 14:33:45 pm »
o kaip instaliuojant win. dirbanta be neto ms gali susekt kad panaudotas :? :)
Tegul svajonės pavirsta realybe - o realybė nuostabia svajone.

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-01-18 14:55:56 pm »
o kaip instaliuojant win. dirbanta be neto ms gali susekt kad panaudotas :? :)

neisivaizduoju, gal ne.. siaip ar anaip paprasciausia yra nueit i torrentu puslapi ir parsisiusti jau aktyvuota os'a ir nesukt sau galvos ar su netu ar be, ar naudotas ar ne  :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs SniuurksT

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 122
  • Karma: +1/-1
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-01-18 14:58:32 pm »
Jeigu turi linkomanija.net tai naudok šituos. pats dabar juos isirašinėsiu.
http://www.linkomanija.net/details?140442.Windows_7_ULTIMATE_x86_x64_Fully_Activated _August_2010-CHR
Nereikia jokių aktivatoriu. ir kito šh

Neprisijungęs zygimantasbl

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 350
  • Karma: +1/-2
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-01-18 15:07:47 pm »
Aciu :) o cia jau ziuriu skaitosi iso tai man reikia juos tik irasysti ir viskas dvd itr viskas kaip paprasta faila ? :)
Tegul svajonės pavirsta realybe - o realybė nuostabia svajone.

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-01-18 23:37:42 pm »
reikia isirasyti i dvd ne iso faila bet iso tai yra  "image'as disko", todel pvz su nero tau riekia kepti dvd is image ir nurodyti ta image (iso faila parsiusta is LM)


 :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Macaque

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 861
  • Karma: +26/-0
  • makakuje.
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-01-19 00:15:09 am »
// offtopic, Lukai, su kuo fotkini aktyvių programų langus? Ar tiesiog „print scrn“ ir karpai? :-)
„Tik vienas dalykas gali svajonę padaryti neįgyvendinamą: tai baimė, kad nepasiseks. “ - Paulo Coelho

Rekomenduoju pirkti domenus iš - IV.lt

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2011-01-19 15:35:42 pm »
Tingejau cia skaityt visus postus. Bet kur tu cia problema matai ? Is Lm'o parsisiusk ta W7 jis bus su Windows loader ar kaip ten jis is ten seriala nupeistinsi ir turi legalius. O jei i cd nemoki isirasyt tai labai paprasta ant ISO failo paspaudi dukart islenda nero -> burn.. ir viskas

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2011-01-20 01:29:59 am »
// offtopic, Lukai, su kuo fotkini aktyvių programų langus? Ar tiesiog „print scrn“ ir karpai? :-)

aktyvius langus :) alt+print scrn
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: gal kas turite win. 7?
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2011-01-20 01:29:59 am »