Autorius Tema: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id  (Skaityta 1862 kartus)

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Įrašytas: 2010-12-20 00:16:09 am »
Klausima parasiau turbut neaiskiai, bet mazu saus geresne klausimo formuluote tai pataisys geri dedes :) Turiu pasirases jQuery trumpa koduka kuris keicia klase su hover ir du variantus parodysiu kaip pavyzdzius. Pirmas parodytas variantas netinka tuo kad klase  pAdsinfa kuria keiciu i pAdsinfa1 yra <a><div id="pLink"></div>[/url] viduje, o $(this) nurodo konkreciai sita $('a #pLink') .. Ten viduje dar keli divai ir vienas is ju minetas su tu klases pavadinimu.



$('a #pLink').hover(function(){
   
   $(this).addClass('pAdsinfa1');


   }, function(){
   
   $(this).removeClass('pAdsinfa1');
   });
   


Su siuo variantu man keicia visus iskart nepaisant to kad uzeinu tik ant vieno..

   $('a #pLink').hover(function(){
   
   $('div').addClass('pAdsinfa1');


   }, function(){
   
   $('div').removeClass('pAdsinfa1');
   });

Zinau, kad gali sita problema ispresti nurodymas pagal id bet man idomu ar eina ispresti nenaudojant skirtingu id ar klasiu pavadinimu ?

O jeigu neina tai kaip geriau perduoti id reiksmes i sita koda?
« Paskutinį kartą keitė: 2010-12-20 00:20:48 am sukūrė ganjabest »
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-12-20 10:02:02 am »
parodyk html dali tu linku visu, ne 1. siaip galima pagal eiles nr ziureti ar dar kanors :> parodyk geriau html
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-12-20 14:38:37 pm »
Stai sita vieta.. Kodas yra for() cikle.Taip kad jis atvaizduojamas kelis kartus tik su skirtingais parametrais.

<?php
  $tempcode="
<a href=\"#\" >
   <div id=\"pLink\"  >
   <div id=\"pLink1\">
  
   <div class=\"pTitle\"><font> "
.parse_link(ucwords(strtolower(stripslashes($ad[title]))), 45)."</font></div>
<div class=\"pAdsinfs\">"
.parse_link$ad[timed], 3)."s</div>
             <div class=\"pAdsinfa\">"
.parse_linkiif($ad[&#39;class&#39;]=="P","$ad[pamount] Points","$settings[currency]$ad[pamount]"), 7)."</div>

  <div class=\"pSubTitle\"><font>".iif($ad[&#39;subtitle_on&#39;] && $ad[&#39;subtitle&#39;]!="",parse_link(strtolower(html_entity_decode($ad[&#39;subtitle&#39;])), 65))." </font></div>
<div class=\"iMag\"> <img src=\"templates/default/images/ads/uncheck.png\" /></div>

   </div>
</div>
</a>
"
;
?>

Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-12-20 23:18:45 pm »
tu man sugeneruota html koda duok, ne php
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-12-20 23:18:45 pm »

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-12-20 23:21:52 pm »
 ;D okey .Nukopijavau source.Cia 4linkai gavos


<a href="#" >
  <div id="pLink"  >

<div id="pLink1">
 
  <div class="pTitle"><font> Google</font></div>
<div class="pAdsinfs">25s</div>
            <div class="pAdsinfa">$12</div>

<div class="pSubTitle"><font>search </font></div>
<div class="iMag"> <img src="templates/default/images/ads/uncheck.png" /></div>

</div>
</div>
</a>

<a href="#" >
  <div id="pLink"  >
<div id="pLink1">
 
  <div class="pTitle"><font> Info Emonay</font></div>
<div class="pAdsinfs">25s</div>

            <div class="pAdsinfa">$0.002</div>

<div class="pSubTitle"><font>this is test </font></div>
<div class="iMag"> <img src="templates/default/images/ads/uncheck.png" /></div>

</div>
</div>
</a>

<a href="#" >

  <div id="pLink"  >
<div id="pLink1">
 
  <div class="pTitle"><font> Dffdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfg</font></div>
<div class="pAdsinfs">25s</div>
            <div class="pAdsinfa">$0</div>

<div class="pSubTitle"><font> </font></div>
<div class="iMag"> <img src="templates/default/images/ads/uncheck.png" /></div>

</div>
</div>
</a>

<a href="#" >
  <div id="pLink"  >
<div id="pLink1">
 
  <div class="pTitle"><font> Earn Money From Your Website / Min Payout $50</font></div>
<div class="pAdsinfs">25s</div>

            <div class="pAdsinfa">$0</div>

<div class="pSubTitle"><font>a function a function returning the text content t </font></div>
<div class="iMag"> <img src="templates/default/images/ads/uncheck.png" /></div>

</div>
</div>
</a>


Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Manualai.lt Forumas

Re: Klausimas: Kaip pasirinkti skirtingus objektus nenaudojant id
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-12-20 23:21:52 pm »