Autorius Tema: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?  (Skaityta 3842 kartus)

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Įrašytas: 2010-12-17 22:51:16 pm »
Esu mates, kad ant kokio nors webo linko hover efektu parodo printscreen'a . Taigi gal kas zinot kaip tai padaroma ? :)
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-12-17 23:59:36 pm »
duok pvz. screen screena padaryt spekim moki su print screen mygtyku ir ctrl+v i paint'a, o jei nori ant hover paveiksleli rodyt tai kokio nors extensiono pasieskok toltipsu, kaip matau su jQuery nori daryt.

pvz.:

http://jquery.bassistance.de/tooltip/demo/
plugin psl: http://bassistance.de/jquery-plugins/jquery-plugin-tooltip/
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-12-18 02:20:28 am »
Kaip ant hover paveiksleli rodyt as moku. Bet man idomu ar tik paciam padarius screena eina iterpt ta paveiksleli. Nes galvojau kad screena padaryt moka ir jquery.
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-12-18 11:44:34 am »
ne, screeno padaryt jquery negali, jo galimybes yra tokios pat kaip javascript kalbos. jei tu turi omeny kaip google yra padare kad yra screenshotai svetainiu, tai jie turi atskira duombaze visu svetainiu screenshotu, ju kazkokie botai vaiksto po puslapius ir fotkina. as bent jau taip manyciau, nes su javascript kad einut shota daryt, tai to negirdejau niekur. jei nedaug psl turi, tai gali pasidaryti fotkiu puslapiu ir sudet ant hoverio ;]
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-12-18 11:44:34 am »

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-01-16 23:36:45 pm »
Radau visai netiketai kuo pakeisti mano norima scripta.. Zodziu:

<img src="http://open.thumbshots.org/image.aspx?url=puslapio_adresas" alt="">

Na kaip suprantu jie turi kazkokia duomenu baze sukaupe, nes nevisi norimi yra . Bet sukaupta gan didelis kiekis 

gal dar kas zino kazka panasaus ?
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-01-17 15:55:16 pm »
as tik sita zinau, niekad paciam nereikejo :) bet jei nera reikalingu svetainiu pas juos, gali jiems parasyti laiska ir ideda/atnaujina.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Klausimas: Kaip padaryti print screen ?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-01-17 15:55:16 pm »