Autorius Tema: Permeta į kitą tinklapį  (Skaityta 3361 kartus)

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Permeta į kitą tinklapį
« Įrašytas: 2010-06-19 20:12:41 pm »
Sveiki, vėl aš su savo bėdom.

Kaip minėjau iš forumas.domenas.lt persidariau į domenas.lt. Viskas atrodo normaliai, bet visos knopkės (mygtukai, kuriuos reikia paspausti, norint atlikti tinklapyje funkciją. PVZ: rašyti žinutę) išliko tos pačios. Tarkime tinklapyje domenas.lt noriu spausti rašyti žinutę turėtų būti taip: domenas.lt/rasyti-zinute o yra forumas.domenas.lt/rasyti-zinute

Yra folderis cache, kuriame ištrinus failus būna viskas gerai, kol forume nenueini į Acp (admin control panel) ir nepadarai kokio nors veiksmo. Tarkime noriu uždėti tinklapiui vardą ar įjungiu avatarus, atėjus į tinklapį vėl visos knopkės (mygtukai) tampa forumas.domenas.lt

Aiškiau nemokėjau parašyti. Abejoju ar man padėsite, nes problema slypi kažkuriame faile, kurio nerandu :(
« Paskutinį kartą keitė: 2010-06-19 20:16:29 pm sukūrė Progress »

Neprisijungęs Macaque

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 861
  • Karma: +26/-0
  • makakuje.
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-06-19 20:17:30 pm »
Sveiki, vėl aš su savo bėdom.

Kaip minėjau iš forumas.domenas.lt persidariau į domenas.lt. Viskas atrodo normaliai, bet visos knopkės (mygtukai, kuriuos reikia paspausti, norint atlikti tinklapyje funkciją. PVZ: rašyti žinutę) išliko tos pačios. Tarkime tinklapyje domenas.lt noriu spausti rašyti žinutę turėtų būti taip: domenas.lt/rasyti-zinute o yra forumas.domenas.lt/rasyti-zinute

Yra folderis cache, kuriame ištrinus failus būna viskas gerai, kol forume nenueini į Acp (admin control panel) ir nepadarai kokio nors veiksmo. Tarkime noriu uždėti tinklapiui vardą ar įjungiu avatarus, atėjus į tinklapį vėl visos knopkės (mygtukai) tampa forumas.domenas.lt

Aiškiau nemokėjau parašyti. Abejoju ar man padėsite, nes problema slypi kažkuriame faile, kurio nerandu :(

pažiūrėk kokiam nors config.php ar kokiam nors faile, šiaip gali būti, kad tas pats failas kuriame nustatei mysql vardą, slaptažodi ir t.t. ;]
„Tik vienas dalykas gali svajonę padaryti neįgyvendinamą: tai baimė, kad nepasiseks. “ - Paulo Coelho

Rekomenduoju pirkti domenus iš - IV.lt

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-06-19 20:44:21 pm »
Tikrai nėra.

.htaccess
Config.php
Patikrinta. Manau čia gilesnės problemos, nors neįsivaizduoju.

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-06-19 21:07:07 pm »



Manualai.lt Forumas

Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-06-19 21:07:07 pm »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-06-19 21:49:18 pm »
sistema supranta, kad tavo root yra forumas.domenas.lt o ne domenas.lt yra nustatymuose kazkur sitas dalykas, ne htaccess'e. nebent kanors labai labai keitei visoj sistemoj, tai gal ir suvarei sita dalyka
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-06-20 09:38:24 am »
Na va, persirašiau šviežiai naują phpbb3 su seo modu. Dabar iš seno forumas.domenas.lt reikia sukelti failus. Tokius failus, kad būtų senos temos, vartotojai. Tik vat nežinau kurioje papkėje vis laikosi. Gal kas nors žinote?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-06-20 11:05:24 am »
duombazej
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-06-20 17:54:22 pm »
Hm. Bet kaip man surišti duomenų bazę, su forumu :)

Na aš nelabai moku elgtis su ta duomenų baze. Štai nuotrauka, gal gali man pasakyti, kad toliau daryti, nes ten tų lentelių milijonas ir nematau, kur pervadinti iš forumas.domenas.lt į domenas.lt


« Paskutinį kartą keitė: 2010-06-20 19:06:09 pm sukūrė Progress »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-06-20 23:01:28 pm »
duombazes redaguot tau nereikia, tiesiog forumo nustatymuose nurodyk sitos duombazes duomenis, prisijungimo varda ir pns.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Permeta į kitą tinklapį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-06-20 23:01:28 pm »