Autorius Tema: Subdomenas virsta domenu  (Skaityta 3874 kartus)

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Subdomenas virsta domenu
« Įrašytas: 2010-06-18 15:17:53 pm »
Jei iš forumas.puslapis.lt noriu pasidaryti puslapis.lt ar liks visos temos? Nebus kokių nesąmonių? Ar mėginot? Nesinori prarasti temas

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-06-18 15:21:25 pm »
turetu konfiguracijoj buti nustatymas adreso, temos yra saugomos mysql duomenu bazej, todel jos tikrai nedings, bet as tau siulyciau geriau redirect'a pasidaryti is subdomeino i domeina, kad nebutu dead link'u
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-06-19 09:18:52 am »
Hm. Atsidarau duomenų bazę ir nežinau, kai ją prijungti prie tuščio forumo.

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-06-19 09:50:46 am »
Ačiū. Dar prie to pačio. Kažkas nutiko, jog nei vienas forumo mygtukas neveikia tarkime čia kai bandai prisiregistruoti:
Registracija Ir taip visi kiti mygtukai, gal žinai ką nors, nes neįsivaizduoju kame bėda. Ačiū

Manualai.lt Forumas

Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-06-19 09:50:46 am »

Neprisijungęs ganjabest

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 968
  • Karma: +41/-1
  • Povilas Stankevičius
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-06-19 12:55:01 pm »
Na buna kad diegiant tam tikra tvs yra nustatoma serverio vardas..ir jis pritaikomas visiems keliams ir t.t. gal yra taip kad like issaugoti senieji adresai todel ant dabartinio neveikia
Visi žmonės kaip žmonės - tik aš vienas kaip dievas!

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-06-19 13:16:51 pm »
Permečiau viską ant /public_html iš /public_html/forumas ir dabar vis tiek, spaudžiant ant bet kokios funkcijos, daro jis man forumas.puslapis.lt

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-06-19 18:08:22 pm »
Hm. Atsidarau duomenų bazę ir nežinau, kai ją prijungti prie tuščio forumo.


sukuri index.php ir irašai

<?
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://www.forumas.aš.lt" );
?>


Šitaip reikia, kad nebūtų brkuotų linkų?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-06-19 21:58:57 pm »
as geriau uzdeciau kanors tokio:


<?
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://www.forumas.aš.lt" );
?>


tik dar i location iterpciau visa get'a. tada nukreiptum ne i pradini psl, bet ta pati, tiesiog kitu adresu ir zmogus net nepastebetu nieko ;]
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-06-20 09:16:43 am »
Gal  galima būtų pamatyti, kaip atrodo pilnas kodas?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-06-20 11:08:20 am »
as tai toki idejau i manualai.lt pradini:


<?php


  
if(isset($_SERVER[&#39;HTTP_REFERER&#39;])){
    
$mystring $_SERVER[&#39;HTTP_REFERER&#39;];
    
$findme   = &#39;google&#39;;
    
$pos strpos($mystring$findme);
    
// turetu pos buti ~11 jei is google atejo, nes http://www.
    
if(($pos 14) && ($pos >1)){
        
// nustatem, kad is google - ieskom raktazodziu
        //j&q=manualai.lt
        
        
$raktazodziai = array();
        
$raktazodziai[0] = &#39;manualai&#39;;
        
$raktazodziai[1] = &#39;manualai.lt&#39;;
        
$n 1;
        
        
$rado false;
        
// cikla suka kol nerado arba kol baiges raktazodziai :)
        
while(!$rado && ($n >= 0)){
            
$mystring $_SERVER[&#39;HTTP_REFERER&#39;];
            
$findme   $raktazodziai[$n];
            
$pos strpos($mystring$findme);
            if(
$pos)
                
$rado true;
            
$n--;
        }

        if(
$rado){
            
header"Location: http://www.v2.manualai.lt" );
        }
    }
  }

?>



gal dar kazkaip pakeista, nes cia dar kurimo stadijoj kodas, poto kitoj vietoj jau ji persikeles rasiau, is kur dabar tingiu imt :)

cia ideja ta, kad ziuri is google butent jei ateina su manualai.lt arba manualai raktazodziu arba jei i adresa raso manualai.lt tai perkelia i kita psl.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Modestas Vaitkevičius

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 2007
  • Karma: +57/-16
    • Žiūrėti profilį
    • Apie mane
Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-12-12 14:07:38 pm »
Eini į konfiguracija ir ten yra puslapio adresas, pakeitei jį ir veikia ( tiesa jei tu darysi trumpindamas adresą, bet ten nebus failų, tau sistemą suges)

Manualai.lt Forumas

Re: Subdomenas virsta domenu
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-12-12 14:07:38 pm »