Autorius Tema: Asmeninis portfolio  (Skaityta 6169 kartus)

Neprisijungęs ajsimpson

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Asmeninis portfolio
« Įrašytas: 2010-06-15 12:20:18 pm »
Sveiki,

Kadangi visai neseniai užsiregistravau ir kartkartėm planuoju padėti, jeigu dėl flasho kažkam iškils, kažkokių tai klausimų, tai kad truputi pasirodyti ir parodyti, kad šį bei tą (nors ne tiek jau ir daug) išmanau ir turiu truputi "background`o" ir žinių idedu čia nuorodą į savo asmeninį portfolio.

Ir kaipgi be pasiteisinimų ir nuvertinimų: Puslapis senas, jau beveik pora metų jam, darbų ne per daugiausia, bet tuo metu, kai padariau, tai buvau visai patenkintas rezultatu. Toks, ganėtinai graphic - intense, truputi sunkokas, nebe tas clean, slick stilius, kurio dabar reiktų laikytis (ir kuriuo, manau teks paremti antrą versiją asmeninės erdvės nete). Šiaip, viskas kraunama iš duombazės, per XML / Flash integracija. Yra nedidelis PHP administravimo backendas, per kurį galiu patogiai įsimesti kažkokį naują darbą, ištrinti senus, pakeisti informaciją ir t.t. Real time update`o tik nėra. Kokį užsikrovei pirmą kartą XML'ą - tokį ir turėsi. Jeigu tuo metu atsiras naujas darbas, reiks perkrauti puslapį, kad jį pamatyti.

All in all, nors nieko per daug įspūdingo nėra (puslapis nesikeičia, tik thumbai spaudžiasi ir preview paveikslėlis dinamiškai atsinaujina) bent truputi, sutikit, puslapis mielas. :]

/wall of text

Neprisijungęs Simas

• Administratorius
  • Dalyvis
  • Įrašai: 998
    • Žiūrėti profilį
Re: Asmeninis portfolio
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-06-15 21:29:24 pm »
O, matau prisidėjai prie loadinghq ;]  Šiaip visia nieko svetainėle paprasta tokia, kaip prieš du metus tai gerai ;]

Neprisijungęs Lukas

• Administratorius
  • Herojus
  • Įrašai: 7431
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-06-16 10:07:09 am »
grazus puslapiukas :) tik pakeisciau as ta srifta kur "ieskau darbo" nes bent jau man tai raides perdaug yra suspaustos ir realiai nesimato, reikejo gerai paziureti kas ten yra pirma karta kai skaiciau. paziurek pridetoj foto kaip atrodo pas mane tavo psl
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

• Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-06-16 11:28:40 am »
Oho vot cia tai tavo nerealus darbai :) faini tie intro labai patiko :)  Ir dirbi ne vien su flashu ir su AE nice.. Ir dizaineris esi kietas :) Kas ten per profu psl loadingHQ, nesweiki darbai ju
« Paskutinį kartą keitė: 2010-06-16 11:54:44 am sukūrė marvel »

Manualai.lt Forumas

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-06-16 11:28:40 am »

Neprisijungęs ajsimpson

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-06-16 14:49:16 pm »
O, matau prisidėjai prie loadinghq ;]  Šiaip visia nieko svetainėle paprasta tokia, kaip prieš du metus tai gerai ;]

Dėkui. Teko truputi padalyvauti veikloje. Galvoju, galbūt dar pavyks kažką nuveikti šią vasarą.

grazus puslapiukas :) tik pakeisciau as ta srifta kur "ieskau darbo" nes bent jau man tai raides perdaug yra suspaustos ir realiai nesimato, reikejo gerai paziureti kas ten yra pirma karta kai skaiciau. paziurek pridetoj foto kaip atrodo pas mane tavo psl

Ačiū. Tiesą sakant, tai kažkur nusimetė paskutinė versija source'o, tai ir techniškai nelabai išeitų pakeisti, o tuo labiau ir prasmės nematau - tingiu truputi, srauto į tą portfolio beveik nėra, o ir artimiausiu metu, planuoju atsinaujinti. Kitą vertus - jeigu tos raidės mažos, tai ką jau bekalbėti apie tas, kuriomis "description`ai" parašyti. :] Man rodos, ten daugiau font'as failinis buvo mano parinktas (ypač dėl H raidės) o ne kad pats tekstas mažas. Ačiū už pastabas - pilnai sutinku, tik taisyti nėra ūpo ir reikalo. :]

Oho vot cia tai tavo nerealus darbai :) faini tie intro labai patiko :)  Ir dirbi ne vien su flashu ir su AE nice.. Ir dizaineris esi kietas :) Kas ten per profu psl loadingHQ, nesweiki darbai ju

Thanks. :} Normalūs tie darbai. Gal tvarkingi labiau, o ne ten kažkokie nerealūs. Ačiū. :] Kas liečia AE, tai kiek atsimenu tame portfolio ten tik loadinHQ intro su AE gali būti padarytas. Bet ten ne mano darytas. Šiaip - tenka truputi su AE pasižaisti, bet kol kas rimto kažko neturiu parodyti.

LoadinHQ buvo toks pusiau kaip projektas gal, su dideliais tikslais parduoti save, bet dabar realiai liko toks labiau "creative circle`as". Dar tikiuosi pavyks truputi sublizgėt. Jeigu įdomu, gali pachekinti kitų, kurie labiau kruta iš loadinhq darbus čia.

Ačiū visiems už atsakymus. BigUp!

Neprisijungęs Simas

• Administratorius
  • Dalyvis
  • Įrašai: 998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-06-16 17:25:03 pm »
Romenas koks jaučiu kruta, bet ir tas apstojęs ;]

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

• Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-06-16 22:22:08 pm »
Grazus darbai :) matos, kad grafikos specai :)

Manualai.lt Forumas

« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-06-16 22:22:08 pm »