Autorius Tema: Pirmas mano skriptas  (Skaityta 4123 kartus)

Neprisijungęs Deividas Keturakis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1007
  • Karma: +23/-1
    • Žiūrėti profilį
Pirmas mano skriptas
« Įrašytas: 2010-03-14 19:04:11 pm »
Sveiki,
Nežinau ar čia jis pritiks bet pagal mane jo vieta čia

Taigi :D Sukuriau pirma savo skriptuka su CMD langeliu kuris gal ir jums bus siek tiek naudinas taigi siek tiek aprasysiu ka jis daro :)

Visu pirma galesite pasirinkti teksto spalva :D
O antra visi jusu failai nuo darbalaukio (pagal formatus.exe,.txt,.doc,.docx,.pdf.,mp3,.rar,.zip,.iso,.php.,js.,html) bus nukopijuoti i aplanka "Kita"

Taigi gal kam pravers.

Replika nepakentktu

Ačiū :)

Link:
http://failai.in/show/F/46488BD2D/Pirmasis_mano_skriptas.exe
Slapyvardis : Ice

Neprisijungęs GTIPOWER

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 170
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-03-16 22:26:33 pm »
neblogai :) c++ cia javos kalba? gal kas zinot lietuvisku javos pamoku?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-03-16 22:43:17 pm »
heh, gan fun toks pazaidimas tas skriptukas :D
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Deividas Keturakis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1007
  • Karma: +23/-1
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-03-17 18:38:04 pm »
lietuvisku nelabai buvau rades, teko angliskai mokytis :)
Slapyvardis : Ice

Manualai.lt Forumas

Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-03-17 18:38:04 pm »

Neprisijungęs vitalikaz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 895
  • Karma: +59/-2
  • Tikėk kuo tiki
    • Žiūrėti profilį
    • blast.lt
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-04-19 19:32:36 pm »
neblogai :) c++ cia javos kalba? gal kas zinot lietuvisku javos pamoku?

čia tas pats, kad paklaust ar batonas yra muilo dalis :D tai dvi visiškai skirtingos programavimo kalbos.

fainai sugalvojai :) bet kas padaryta su C++ - tai yra NE skriptukas, o programėlė, nes yra vykdoma ne interpretatoriaus, o jau pačios mašinos (.exe) :)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-04-19 20:41:32 pm »
bet kas padaryta su C++ - tai yra NE skriptukas, o programėlė, nes yra vykdoma ne interpretatoriaus, o jau pačios mašinos (.exe) :)

pagaliau perskaičiau normalesnį paaiškinimą kuo skirias programavimo kalba nuo skriptinimo :D štai kodėl php yra skriptinimo kalba, nors turi daugelį programavimo kalbų savybių :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs vitalikaz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 895
  • Karma: +59/-2
  • Tikėk kuo tiki
    • Žiūrėti profilį
    • blast.lt
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-04-27 12:58:20 pm »
Nu čia iš tikrųjų yra toks labai jau slydus dalykas. Pvz. javos programos irgi vykdomos per JVM (Java Virtual Machine), ką irgi galima suprast kaip interpretatorių, bet .class failai kažkodėl nėra vadinami skriptais. Matyt dėl to, kad jie jau yra sukompiliuoti kažkiek, paruošti vykdyti JVM.

Neprisijungęs Nemoksa

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 272
  • Karma: +6/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-05-19 15:11:25 pm »
O kaip galima butu paziureti koda sios programeles ir redaguoti ji :))) ????

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-05-19 17:18:46 pm »
O kaip galima butu paziureti koda sios programeles ir redaguoti ji :))) ????

kadangi cia yra exe failas jau sukompiliuotas, tai gali nebent padeti decompailer'is koks nors, bet ir tai vargu ar iseis realiai kazka gauti, reiktu kad autorius idetu source'ini faila :)
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs vitalikaz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 895
  • Karma: +59/-2
  • Tikėk kuo tiki
    • Žiūrėti profilį
    • blast.lt
Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-05-27 13:13:00 pm »
Per HEX editoriu koki perziurek - matai masinines komandas, kurias ivykdo programa. Vuolia :) redaguok kiek nori. :))

Manualai.lt Forumas

Re: Pirmas mano skriptas
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-05-27 13:13:00 pm »