Autorius Tema: Theme redagavimas  (Skaityta 2212 kartus)

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Theme redagavimas
« Įrašytas: 2010-02-28 19:08:52 pm »
Kaip reikia redaguoti tas linijas kur skiria temas.
_______________
Tema
-----------------
Tema
-----------------

Kame bėda, kad /public_html/styles/mtemospav/theme/images
Viską padarau balta spalva ir tai nedingsta.

[/img]http://img148.imageshack.us/img148/1003/25050413.gif]http://img148.imageshack.us/img148/1003/25050413.gif[/img]

« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-28 19:12:11 pm sukūrė Progress »

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-02-28 20:52:38 pm »
su firebugu pasirink ta elementa ir iskart matysis kas kaip ;)

firebug - firefox pletinys. ten yra fcija inspect element
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-03-02 22:39:24 pm »
Klausimas apie firebugą
Aš kai jį įjungiu man rodo  html. Ir tarkime būna tokia eilutė
<span class="gensmall">Rodyti paskutines temas:</span>
Kuriame faile aš galėčiau rasti šią eilutę, kad štrinti?

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-03-02 23:05:06 pm »
to firebugas neparodys, reikia ziuret jau sistema, kuri generuoja ta puslapi. firebugas rodo atvaizduota html, parodys is kokiu failu sudeti css, skriptai, bet kur php sugeneruoja ta html neparodys niekas.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-03-02 23:05:06 pm »

Neprisijungęs Progress

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 99
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-03-03 13:28:52 pm »
Bet faktas, kad kad kažkuriame faile yra ši eilutė?
<span class="gensmall">Rodyti paskutines temas:</span>

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-03-04 10:36:32 am »
tikriausiai ne identiska, nes tekstu nieks neraso i koda. tikriausiai yra kasnors tokio:

<span class="gensmall">KOKS_NORS_KINTAMASIS</span>

arba dar gali but ir taip:

<span class="CLASS_KINTAMASIS">KOKS_NORS_TEKSTO_KINTAMASIS</span>


kur kintamieji, tai juos kaip apraso nezinau, gali buti kaip cia - didziosiomis raidemis tiesiog, gali buti kasnors tokio: $text['kazkoks_zodis'] gali buti, kad aplink kintamaji yra <?php ?> ir dar kokia print arba echo komanda. gali bandyt iesokti eilutes <span class="gensmall">
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Theme redagavimas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-03-04 10:36:32 am »