Autorius Tema: Pirmoji flashine svetaine  (Skaityta 9717 kartus)

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-02-25 11:39:54 am »
Na kaip maciau tavo psl nepersikrauna linkai ta prasme visas psl nepersikrauna kai koki linka uzkrauni :) tai manau kazka panasaus i ajaxa naudojai :)

Neprisijungęs Evaldas-k

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-02-25 12:00:55 pm »
jo ten vienas linkas index.html, jame tik 1 failas flash.swf, tai kaip ir nera ka jam perkraut :) o paspaudus mygtuka visa animacija nukreipiama i kita keyframe  :)

Stai biski aiskiau taip :) skirtingi layeriai, skirtingi frame'ai, skirtingi puslapiai :)
http://i6.photobucket.com/albums/y249/koshmaras/www.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-25 12:12:52 pm sukūrė Evaldas-k »

Neprisijungęs Vygantas Pauliukonis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 1136
  • Karma: +12/-2
  • Itkokteilis.lt
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-02-25 12:30:54 pm »
jo ten vienas linkas index.html, jame tik 1 failas flash.swf, tai kaip ir nera ka jam perkraut :) o paspaudus mygtuka visa animacija nukreipiama i kita keyframe  :)

Stai biski aiskiau taip :) skirtingi layeriai, skirtingi frame'ai, skirtingi puslapiai :)
http://i6.photobucket.com/albums/y249/koshmaras/www.jpg


Omg nieko nesupratau is paveikslelio :D Tai taip iseina man reiktu daryt visa flashini saita?
« Paskutinį kartą keitė: 2010-02-25 12:32:44 pm sukūrė marvel »

Neprisijungęs TadasJazokas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 151
  • Karma: +18/-14
  • Flash Studio
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-02-25 18:31:00 pm »
Labas rytas.
Jei nezinojai tam flashas ir yra privalumas kad viskas uzsikrauna ir viskas tam paciam dalyke ir viksta,tau cia ne html ar dar koks ....

Manualai.lt Forumas

Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-02-25 18:31:00 pm »

Neprisijungęs Evaldas-k

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-02-25 20:54:01 pm »
Galima pusiau flashini pusiau HTML koki :) headeri dideli animuota su meniu galima flashini sukurt

Neprisijungęs trimpirim

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 215
  • Karma: +8/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-02-25 23:45:43 pm »
Tadai, fleše, norint informaciją iš duomenų bazės ištraukt, naudojamas panašus dalykas į javascripto ajaxą. Bet esmė tame, kad to ajaxo net nereikia. Fleše yra savita sistema ir tiek;]

Neprisijungęs TadasJazokas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 151
  • Karma: +18/-14
  • Flash Studio
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-02-26 10:32:06 am »
Krc.

Neprisijungęs trimpirim

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 215
  • Karma: +8/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-02-26 10:58:24 am »
Tu gal niekada nemėginai savo flešuose mysql arba xml naudot?;]

Neprisijungęs TadasJazokas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 151
  • Karma: +18/-14
  • Flash Studio
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-02-26 12:38:01 pm »
As nenaudoju.Nes man nereik :) Ir seip nesu toks kietas kad juos naudot.
As viska zinau kas kur naudojama su flashu ri t.t

Neprisijungęs Evaldas-k

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-02-26 15:19:12 pm »
Na as asmeniskai su MYSQL flashe ir nesusiduriau dar, bet jei reiktu tai is flasho butu nuoroda i .php o is ten tegu jau MYSQL, ar ne ? :)

Neprisijungęs Lukas

  • Administratorius
  • Herojus
  • ******
  • Įrašai: 7431
  • Karma: +232/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2010-02-26 16:39:16 pm »
Na as asmeniskai su MYSQL flashe ir nesusiduriau dar, bet jei reiktu tai is flasho butu nuoroda i .php o is ten tegu jau MYSQL, ar ne ? :)

vienas patogiausiu budu vykdyt sql uzklausas. is flasho per action script'a (pns kaip is html per javascript/ajax'a) pasiemi php ir lauki jo atsako, o php kreipias i sql ir duoda tau atgal ats.
Jūsų draugas, kolega ir puslapio administratorius,

Lukas.

Gerda Photography
Serveriai.lt 50% nuolaida!
Free Hosting
Free Templates

Manualai.lt Forumas

Re: Pirmoji flashine svetaine
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2010-02-26 16:39:16 pm »