Manualai.lt Forumas

OS - operacinės sistemos => Windows => Temą pradėjo: Kalnų karalius 2013-07-18 21:10:38 pm

Antraštė: nenurodo naudojamų ramų
Parašė: Kalnų karalius 2013-07-18 21:10:38 pm
Kame čia bėda, kodėl vietoj šiuo metu naudojamų ramų rodo K raidę (!). Kaip padaryt kad matyciau kiek sunaudoja RAM atminties kiekvienas procesas?
Antraštė: Ats: nenurodo naudojamų ramų
Parašė: Lukas 2013-07-19 09:32:32 am
kadangi pas tave lt kalba ijungta tai galima susigalvoti ka tik nori :D kas ten ant to stulpelio antrastes uzrasyta? pilnai praslink
Antraštė: Ats: nenurodo naudojamų ramų
Parašė: Kalnų karalius 2013-07-19 18:42:19 pm
Atmintis (privatusis darbinis rinkinys).

Pričiom čia lietuvių kalba. Kalbos paketas neturi jokios įtakos sistemos veikimui.
Antraštė: Ats: nenurodo naudojamų ramų
Parašė: Lukas 2013-07-23 08:37:37 am
Atmintis (privatusis darbinis rinkinys).

Pričiom čia lietuvių kalba. Kalbos paketas neturi jokios įtakos sistemos veikimui.
prie to, kad kai parasyta lietuviskai daznau sunku suprast ka ten turejo omeny vertejai...