Manualai.lt Forumas

TVS, OpenSource ir kt => phpBB => Temą pradėjo: Progress 2010-06-19 20:12:41 pm

Antraštė: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Progress 2010-06-19 20:12:41 pm
Sveiki, vėl aš su savo bėdom.

Kaip minėjau iš forumas.domenas.lt persidariau į domenas.lt. Viskas atrodo normaliai, bet visos knopkės (mygtukai, kuriuos reikia paspausti, norint atlikti tinklapyje funkciją. PVZ: rašyti žinutę) išliko tos pačios. Tarkime tinklapyje domenas.lt noriu spausti rašyti žinutę turėtų būti taip: domenas.lt/rasyti-zinute o yra forumas.domenas.lt/rasyti-zinute

Yra folderis cache, kuriame ištrinus failus būna viskas gerai, kol forume nenueini į Acp (admin control panel) ir nepadarai kokio nors veiksmo. Tarkime noriu uždėti tinklapiui vardą ar įjungiu avatarus, atėjus į tinklapį vėl visos knopkės (mygtukai) tampa forumas.domenas.lt

Aiškiau nemokėjau parašyti. Abejoju ar man padėsite, nes problema slypi kažkuriame faile, kurio nerandu :(
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Macaque 2010-06-19 20:17:30 pm
Sveiki, vėl aš su savo bėdom.

Kaip minėjau iš forumas.domenas.lt persidariau į domenas.lt. Viskas atrodo normaliai, bet visos knopkės (mygtukai, kuriuos reikia paspausti, norint atlikti tinklapyje funkciją. PVZ: rašyti žinutę) išliko tos pačios. Tarkime tinklapyje domenas.lt noriu spausti rašyti žinutę turėtų būti taip: domenas.lt/rasyti-zinute o yra forumas.domenas.lt/rasyti-zinute

Yra folderis cache, kuriame ištrinus failus būna viskas gerai, kol forume nenueini į Acp (admin control panel) ir nepadarai kokio nors veiksmo. Tarkime noriu uždėti tinklapiui vardą ar įjungiu avatarus, atėjus į tinklapį vėl visos knopkės (mygtukai) tampa forumas.domenas.lt

Aiškiau nemokėjau parašyti. Abejoju ar man padėsite, nes problema slypi kažkuriame faile, kurio nerandu :(

pažiūrėk kokiam nors config.php ar kokiam nors faile, šiaip gali būti, kad tas pats failas kuriame nustatei mysql vardą, slaptažodi ir t.t. ;]
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Progress 2010-06-19 20:44:21 pm
Tikrai nėra.

.htaccess
Config.php
Patikrinta. Manau čia gilesnės problemos, nors neįsivaizduoju.
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Progress 2010-06-19 21:07:07 pm
(http://img39.imageshack.us/img39/4170/pizdiec.png) (http://img39.imageshack.us/i/pizdiec.png/)

Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Lukas 2010-06-19 21:49:18 pm
sistema supranta, kad tavo root yra forumas.domenas.lt o ne domenas.lt yra nustatymuose kazkur sitas dalykas, ne htaccess'e. nebent kanors labai labai keitei visoj sistemoj, tai gal ir suvarei sita dalyka
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Progress 2010-06-20 09:38:24 am
Na va, persirašiau šviežiai naują phpbb3 su seo modu. Dabar iš seno forumas.domenas.lt reikia sukelti failus. Tokius failus, kad būtų senos temos, vartotojai. Tik vat nežinau kurioje papkėje vis laikosi. Gal kas nors žinote?
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Lukas 2010-06-20 11:05:24 am
duombazej
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Progress 2010-06-20 17:54:22 pm
Hm. Bet kaip man surišti duomenų bazę, su forumu :)

Na aš nelabai moku elgtis su ta duomenų baze. Štai nuotrauka, gal gali man pasakyti, kad toliau daryti, nes ten tų lentelių milijonas ir nematau, kur pervadinti iš forumas.domenas.lt į domenas.lt

(http://img717.imageshack.us/img717/2461/50834113.png) (http://img717.imageshack.us/i/50834113.png/)
Antraštė: Re: Permeta į kitą tinklapį
Parašė: Lukas 2010-06-20 23:01:28 pm
duombazes redaguot tau nereikia, tiesiog forumo nustatymuose nurodyk sitos duombazes duomenis, prisijungimo varda ir pns.